Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok amiatt, mert elvárnám hogy a párom velem legyen ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben vetéltem el, ami engem nagyon megviselt. Mai napon teljesen magam alatt vagyok, csak a páromra lenne szükségem és hogy velem legyen. Pont ma este van egy céges buli, ő pedig mindennek ellenére mégis elment. Annyira jól esett volna ha ilyenkor velem marad, de eszébe se jutott hogy lemondja. Rossz ember lennék mert elvárom hogy velem maradjon?2019. szept. 27. 20:17
1/15 anonim válasza:
Nem rossz, csak egy kicsit önző. El kell fogadni, hogy az élet megy tovább. Hadd érezze kicsit jól magát.
2/15 anonim válasza:
Nem vagy rossz, de gondolom nem mindennap van "céges buli" én valami köztes utat választottam volna a helyében. Elmentem volna az eseményre 1-2 órára, majd eljöttem volna a barátnőmhöz. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
3/15 anonim válasza:
Attól függ mikor volt a vetélés. Ha múlt héten, akkor igazán maradhatott volna melletted. Ha két hónapja, akkor lassan ideje lenne neked is tovább lépned.
4/15 anonim válasza:
Van egyáltalán fogalmad róla, hogy milyen egy nőnek elveszíteni a várva várt gyermeket?
5/15 anonim válasza:
Teljesen jogos elvárás.
Nem ismerem a részleteket, mert ugye céges "buliból" is van, ami kvázi kötelező, de az biztos, hogy nekem a szerelem fontosabb, mint a munkahelyi nyalizás.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem kötelező esemény, csak a munkatársakkal főznek és isznak.
2019. szept. 27. 20:28
7/15 anonim válasza:
Gondolom őt is megviselte,a férfiak nem mindig mutatják az érzéseiket.Így egy kicsit ő is kikapcsolódik.
8/15 anonim válasza:
Ez esetben illő lett volna veled lennie inkább.
9/15 Zsoltmester válasza:
Szerintem ha szeretünk valakit akkor annak örülünk ha jól érezi magát, nem annak ha velünk süpped el a sz.rban.
10/15 anonim válasza:
Mot jelent az, hogy "az elmúlt időben" vetéltél el? Csak mert nagyon nem mindegy a válaszadás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!