Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok amiatt, mert elvárnám hogy a párom velem legyen ilyen esetben?
Nem vagy rossz ember, de neki is biztos nagyon nehéz és lehet ezt egyfajta pár órás kikapcsolódásnak gondolja a nehéz napokból. Emberek, kollégák között van, akik elterelik a figyelmét és kicsit kiereszti a gőzt.
Beszéljetek többet és mesélj neki az érzéseidről, mondd el neki hogy szükséged van rá. Ha nem jutott eszébe hogy lemondja, akkor meglehet mondani hogy szeretnéd ha megtenné. Ez most olyan időszak, amikor érthető hogy szükségetek van egymás támogatására. Kommunikálni kell, nem arra várni hogy kitalálja a másik a gondolatunkat - ő sem beszélt arról, hogy miért olyan fontos neki az a buli, pedig könnyen lehet hogy arról van szó amiről fent írtam.
Nem lehet viszont mindig ott mikor magad alatt vagy, el kell kezdened ismét összerakni magad lelkileg. Javaslok egy jó szakembert, aki segít feldolgozni a történteket és átmenni ezen a fájdalmas időszakon. Amúgy is elég könnyen depresszióba fordulhatsz, de lehet már el is ért.
Sajnos minket nőket jobban megvisel a vetélés, mint a párunkat. Ennek oka, hogy nem az ő testükben fejlődik az új élet, nem az ő hormonrendszere megy át óriási változásokon. Ezt nekünk nőknek meg kell ertenunk es el is kell fogadnunk meg ha nehez is.
A masik viszont az erzelmi intelligencia, sok ferfi a gyaszt meg akkor se tudja kezelni, ha a sajat anyja hal.meg nemhogy azt, ha a még meg nem szuletett gyereke hal meg. Raadasul a magyar tarsadalomban még mindig az a trend, hogy a veteles az nem igenyel gyaszfeldolgozast mert jaj az elet megy tovabb jaj lesz masik ez tortent a szomszed csajjal is es az nem.logatta az orrat. En mivel megtapasztaltam kesoi es korai vetelest es megszuletett gyerek halalt is ugy vagyok vele egyenfuggo ki hogy eli ezt meg. Ha valkonek nagyon faj akkor nagyon faj. Te ezek szerint ebbe a csoportba tartozol.
Tanacs: senki mastol.ne vard, hogy ugyanigy erezzen, mert nem tud.
Mondd el a parodnak te mit erzel mit elsz at es szerinted hogyna segithetne neked (de ha nem segit ne hibaztasd)
Gyaszold meg, bucsuzz el a meg nem szuletett gyerekedtol. Rajzolj vagy irj neki valamit azt tedd felre egy polcra, gyujts meg egy este egy gyertyat sird ki magad, ultess egy viragot, novenyt az emlekere, gondolatban mondd el neki mennyire szeretted volna ha ittmarad ha no a pocakodban vagy ami jolesik. Es utana probalj es fogsz is tudni tovabblepni. Ezeket a tanacsokat nekem is pszichiater mondta. (Pont azert hogy ne egy vegtelen retesteszta szeru feldolgozatlan valami legyen a veteles. Leirod, elegeted a gyertyat es az legyen olyan mint egy kis miiszertartas egy nyugodt ora es pont mint masnak a temetes. Utana azon legyel hogyan tudzs egeszsegesebben elni jol.felkeszulni a kovetkezo varandossagra es a paroddal ujra osszehangolodni. Persze abba bevonhatod hogy ha van kedve legyen ott a gyertyazasanal vagy irjon a lapra o is valami uzenetet, de ha nem akar ne eroltesd az en ferjem se akart.
Dehogy vagy rossz ember. De ő sem az, hogy megpróbálja jól èrezni magát, kikapcsolódni ebből. "Az elmúlt időben" arra enged következtetni, hogy nem tegnap volt ès nem is a múlt hèten. Ideje átlendülni rajta. Èrtem èn hogy nagy fájdalom, meg csalódottság, meg rossz az egèsz, de nem dagonyázhattok örökkè ebben. Az nem használ se neki, se neked, se a kapcsolatotoknak.
Nem tudom milyen idős vetèlès, ha 12 hèten belüli, az azèrt könnyebb. Ne az önsajnálatba hempergőzz. A fèrfiak nyílván máskèpp èlik meg, a nők meg hajlamosak túlreagálni.
Közhely, de az èlet tènyleg megy tovább, előre kell tekinteni. Az sehova nem vezet, hogy együtt nèzitwk mèlabúsan a falat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!