Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengedjem vagy küzdjek érte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem vagy küzdjek érte?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. Most szeptembertől neki újra suli, 60km-re innen, ahol kollégista és csak hétvégenként tudnánk találkozni. És most azzal állt elő, hogy bizonytalan azzal kapcsolatosan, hogy hogyan működne a kapcsolatunk ezután. Teljesen elbizonytalanított engem is, de tudtam a kapcsolatunk elejétől kezdve, hogy egy ideig (kb. 5 hónapig) távkapcsolatban kell élnünk, de utána itt helyben fog dolgozni. Mit gondoltok ez csak kifogás részéről???
2010. aug. 23. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
igen is küzdj érte, ha gazán szereted és ő is téged, akkor működni fog a dolog :)
2010. aug. 23. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:

SZerintem nem mindegy, hogy melyikőtök a nő és melyikőtök a férfi.

Nehéz ügy, de szerintem ha görcsösen ragaszkodsz, az csak rosszabb. Mondd neki, hogy legyen így. Aztán ha utána pedálozik, akkor helyben vagyunk, ha meg nem, akkor ennyit is ért. De ne erőszakold rá magad. Ez az én véleményem.

Ja és én lenni: férfi, 30;

Amúgy szerintem egy harmadik személy van a dologban, de ne legyen igazam.

2010. aug. 23. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy nem egy harmadik személyről van szó, csak azzal jön, hogy nem lenne rám elég ideje, sőt azt is mondta, hogy miután befejezte a sulit és ha én is akarom akkor folytathatjuk, de akkor nem értem, hogy most miért csinálja ezt??!!
2010. aug. 23. 21:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és Én L-23 Ő F-24
2010. aug. 23. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:

küzdj érte, el ne engedd. ugyanebben a helyzetben vagyok, a b.nőm aztmondta h legyen szünet, szeret csak még fiatalok vagyunk és késöbb akar majd komoly kapcsolatot velem.

küzdj érte. énis ezt teszem

2010. aug. 23. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha mégsem egy másik nő, akkor lehet, hogy egy kis nyugalomra, szabadságérzésre van szüksége. Szerintem add meg neki. Inkább most, mint hogy 10 év múlva 3 gyerek után dobbantson. Bocsi, ha durva dolgokat írok, de ez az élet.

Bár tényleg furcsa, hogy azért mert nem lenne rád elég ideje.. ne haragudj, de szerintem ez csak duma, mégiscsak másik nő lehet a dologban.

2010. aug. 23. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Kűzdj érte, ha ő is akarja, de ezt meg kell vele beszélned, hogy akarja-e, hogy megoldjátok vagy sem. Fősuli alatt (3év) nekem is volt végig kapcsolatom, és én is csak hétvégente jártam haza, és sokan vannak még így,habár igaz ami igaz, nem sokról tudok ami túl is élte volna, lehet hogy a távolság, az ott megimeert emberek miatt, vagy azért mert valójában nem ő az igazi. Ha úgyérzed ő az és ő is úgy érzi, hogy te vagy az, akkor biztos meg tudjátok oldani, minden nap beszélni este, és várni a hétvégét, amikor végre találkoztok.
2010. aug. 24. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!