Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem vagy küzdjek érte?
SZerintem nem mindegy, hogy melyikőtök a nő és melyikőtök a férfi.
Nehéz ügy, de szerintem ha görcsösen ragaszkodsz, az csak rosszabb. Mondd neki, hogy legyen így. Aztán ha utána pedálozik, akkor helyben vagyunk, ha meg nem, akkor ennyit is ért. De ne erőszakold rá magad. Ez az én véleményem.
Ja és én lenni: férfi, 30;
Amúgy szerintem egy harmadik személy van a dologban, de ne legyen igazam.
küzdj érte, el ne engedd. ugyanebben a helyzetben vagyok, a b.nőm aztmondta h legyen szünet, szeret csak még fiatalok vagyunk és késöbb akar majd komoly kapcsolatot velem.
küzdj érte. énis ezt teszem
Ha mégsem egy másik nő, akkor lehet, hogy egy kis nyugalomra, szabadságérzésre van szüksége. Szerintem add meg neki. Inkább most, mint hogy 10 év múlva 3 gyerek után dobbantson. Bocsi, ha durva dolgokat írok, de ez az élet.
Bár tényleg furcsa, hogy azért mert nem lenne rád elég ideje.. ne haragudj, de szerintem ez csak duma, mégiscsak másik nő lehet a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!