Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjetek mennyi idot tolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjetek mennyi idot tolt a kozos illetve az elozo hazassagabol szuletett gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon ugy erzem egyedul vagyok mindig.

A ferjem a furdetesen kivul semkibe sem segit, minden nap egyedul vagyok, 8kor 15 perc alatt megfurdeti a gyereket es ennyi.

Egesz nap nincs itthon.

Estenkent se toltunk ugy el idot mint egy csalad.

Elozo hazassagabol van 2 gyereke. A gyerekek minden hetvegen itt vannak, nem gyozok fozni rajuk stb.

Emellett hetkoznap is folyamatosan egyeztetik az exfeleseggel eppen melyik gyereket milyen foglalkozasra kell vinni, mikor mibe menjen segiteni... es megy is egyfolytaba hetkoznap is.

En meg egyes egyedul vagyok...

Kisbabaval.

Mit gondoltok errol?

Hogy birjam jobb belatasra?

O azt mondja ne sajnaljam tole a gyerekeket.

En nem sajnalom, de az en gyerekem meg semmit se lat belole, es iszonyat faradt is vagyok.

Mielott irnatok hogy nem kellett volna ,,ilyennek,, gyereket szulni, mivel mindig is azt latta mennyire szereti a gyerekeit,.foglalkozik veluk stb, ezert eszembe se jutott hogy majd minket igy elhanyagol, es rank mar nem jut ideje....

Nem tudom ezt mar hova tenni...

2021. máj. 13. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsennek ott az előző házasságból ott a gyerekek miért nem segít többet ?
2021. máj. 13. 21:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Mert vagy nincs itthon, vagy ha van szabadido, a gyerekeknek segit, megy, barmi... nem nekem
2021. máj. 13. 21:15
 3/16 A kérdező kommentje:

Mas varosba elnek. Igy ha el kell oket vinni valami foglalkozasra, az még egy plusz varos, a megyeszekhely igy ha elmegy 2-3 oran at oda van, mert ugye megvarja, hazaviszi

Nyilvan ha varoson belul lennenk nem zavarna hogy 15-20 percig elmegy elviszi meg majd ertemegy..

2021. máj. 13. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy miért váltak? Mivel teljesen úgy tűnik, hogy a volt felesége is fontosabb, mint te. Nem lehet, hogy még mindig szereti?
2021. máj. 13. 21:23
 5/16 A kérdező kommentje:

Szereti biztosan nem szereti.

Azert valtak el mert utalt hozza hazajonni, mindig veszekedtek. Kihult a kapcsolatuk, nem szexeltek evek ota.

2021. máj. 13. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell vele értetned,hogy most már nem csak azok a gyerekei vannak és otthon is szükség van rá. Azon kívül,hogy a szájába rágod nem tudsz mit tenni. Max egyszer besokalsz és elküldöd. A férjem is ilyen volt...azon kívül,hogy neki nincs másik gyerek.De annyit dolgozott ,hogy kb aludni járt haza. Nulla apa gyerek kapcsolat nulla férj feleség kapcsolat. Ki voltam lelkileg és fizikálisan. Mi tényleg eljutottunk egy mély pontra amikor azt mondta rendben változtatok.Isteni csodával talált egy másik munkahelyet ,sokkal többet van itthon sokkal többet van a gyerekkel .Szóval ... nagyon el lehet menni egymás mellett .Ha ő ezt nem látja és nem érzi a súlyát nagy baj lesz a házasságotokkal.
2021. máj. 13. 21:26
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Ez gondolom előtte is így volt, te meg bevállaltad a babát. Hát ez van.
2021. máj. 13. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Hmm... ez volt a második gondolatom, hogy csak nem akar veletek otthon lenni, kihasznál minden lehetőséget, hogy távol legyen.

Gondolom, a viták is szaporodnak.

Az a baj, hogy ha ezt normálisan nem lehet megbeszélni, akkor vagy megszoksz, vagy megszőksz.

2021. máj. 13. 21:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem teljesen volt igy, most ugy erzem az ex is boven ratesz egy lapattal valahogy o ,,sose er ra,, ezert a ferjemre harit sok mindent
2021. máj. 13. 21:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen nyilvan a vitat szaporodnak mert nem birom magamba tartani az elkeseredettsegemet, kimerultsegemet
2021. máj. 13. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!