Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy társaságban az exszel. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy társaságban az exszel. Ti hogy viselnétek?

Figyelt kérdés

Lányok! Adjatok tanácsokat légyszi, hogyan tudnám jól kezelni vagy hogy egyáltalán el kell-e fogadnom, hogy egy társaságban kell lennem a párom exszével?

A párommal több mint 1 és fél éve vagyunk együtt, meg is kérte a kezem. Szóval ezzel a másik lánnyal pár hónapot kavartak pár évvel ezelőtt. A gond az, hogy ez a csaj eléggé könnyűvérű és a társaságon belül már több fiúval is volt. Egyébként 30-on felül van.. Gyakran van az, hogy ott van a társasággal, mivel jóban van a párom tesójával és nekem rettentő kellemetlen együtt iszogatni vele. Viszont azt nem kérhetem a páromtól, hogy csak a lány miatt ne menjünk ilyenkor a társasággal, nem? A másik gond, hogy gyakran nem is tudjuk, hogy éppen ott lesz-e..

Lehet, hogy túlgondolom, de nem érzem fairnek, hogy nekem ezt "el kell viselnem" miközben ő egyetlen exemmel sem találkozott..

ma 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Csak ő könnyűvérű, a férfiak nem akikkel összefeküdt, pl. A drága párod? Ha a csaj rá se néz a párodra, nem kelletti magát és a párod se csinál semmit akkor kezdj valamit az indokolatlan féltékenységeddel. Mondjuk szakíts ha nem vagy képes felnőtt nőként viselkedni.
ma 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

"A párommal több mint 1 és fél éve vagyunk együtt, meg is kérte a kezem."

Ezek után az ex b@ssza a csőröd? Akkor mégse olyan jó a kapcsolatod és ő rá vetíted ki pedig nem tehet róla. Egyébként a legnagyobb butaság 1,5 év után az eljegyzés, jó, hogy nem a felesége nem vagy. Hiába csináltok bármit, még baba is születhet ti a barátoddal nem fogtok boldogak lenni mert gondoskodni fogsz róla. Elvégre mé csak egy kislány vagy. 😂

ma 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell mindig társaságban lenni, bár ha tudtad mindig, hogy a volt párja ott lesz hiszen közös baráti körük van nem értem miért zavar a jelenléte.

Különben ha a pasid megcsal vele (vagy akár mással/másokkal) az nem az ő bűne lesz mert nem ő tartozik neked hűséggel.

Úgyhogy lekurwázni eléggé gáz rád nézve főleg, hogy nem írtál semmi félreérthetőt viselkedését értve.

Pluszban nekem se tetszik, hogy a pasid miatt más nőt ócsárolsz.

Látni ebből te is az a buta nőnemű típus vagy aki a nőt hordja le és a férfit szentté avatja mert annyira pasimániás.

Ajánlom neked mindenféle rosszindulat nélkül, hogy ne körülötte forogjon az életed mert amikor jól pics*n rúg (mert fog) akkor nem biztos, hogy fel fogsz tudni állni ha rá alapozod az életed...

ma 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve kavartak, már régóta nincsenek együtt. Ha vele akarna lenni akkor vele lenne, de veled van. Szerintem ez eléggé erős bizonyíték arra, hogy nem kell bántani és inkább a kapcsolatoddal és magaddal kéne foglalkozni. Még ő vele törődsz addig a kapcsolatod megy lefelé a lejtőn.
ma 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem mész.
ma 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt a párodnak mond el
ma 09:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, hogy ezt őszintén elmondta neked és nem pár év múlva tudod meg, mert én így jártam. Öt éve voltunk együtt, mikor kiderült, hogy a baráti társaságból az egyik csajjal kavart egy ideig. Utólag visszagondolva már egész más megvilágításba került néhány elejtett megjegyzés és összenézés, aminek előtte nem tulajdonítottam jelentőséget.
ma 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!