Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjetek mennyi idot tolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjetek mennyi idot tolt a kozos illetve az elozo hazassagabol szuletett gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon ugy erzem egyedul vagyok mindig.

A ferjem a furdetesen kivul semkibe sem segit, minden nap egyedul vagyok, 8kor 15 perc alatt megfurdeti a gyereket es ennyi.

Egesz nap nincs itthon.

Estenkent se toltunk ugy el idot mint egy csalad.

Elozo hazassagabol van 2 gyereke. A gyerekek minden hetvegen itt vannak, nem gyozok fozni rajuk stb.

Emellett hetkoznap is folyamatosan egyeztetik az exfeleseggel eppen melyik gyereket milyen foglalkozasra kell vinni, mikor mibe menjen segiteni... es megy is egyfolytaba hetkoznap is.

En meg egyes egyedul vagyok...

Kisbabaval.

Mit gondoltok errol?

Hogy birjam jobb belatasra?

O azt mondja ne sajnaljam tole a gyerekeket.

En nem sajnalom, de az en gyerekem meg semmit se lat belole, es iszonyat faradt is vagyok.

Mielott irnatok hogy nem kellett volna ,,ilyennek,, gyereket szulni, mivel mindig is azt latta mennyire szereti a gyerekeit,.foglalkozik veluk stb, ezert eszembe se jutott hogy majd minket igy elhanyagol, es rank mar nem jut ideje....

Nem tudom ezt mar hova tenni...

2021. máj. 13. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és ő mit mond arra, hogy neked ez nem jó?
2021. máj. 14. 15:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Ő ugy gondolja, hogy segit nekem.

Persze a napi 15 perces furdesbe, igen.

A gyerek korul is mindent en csinalok...

Ezen kivul en fozok en csinalok minden hazimunkat, semmilyen segitsegem sincs.

Majd a hetvegen beszelek a gyerekekkel is, mikor mindenki itt van, hogy egyszeruen az ebed utan legalabb hordjak ki a tanyerokat a konyhaba mig en a gyereket etetem altatom stb. Elmondom nekik is mennyire leterhelt vagyok, segitsenek.

Beszelek a ferjemmel is, hogy vagy a gyerekei is besegitenek, es o is tobbszor merlegel hogy epp az exfelesegenek ugrik segiteni 2 nagy gyerek melle vagy a felesegenek egy babaval. Aztan ahogy dont, majd ugy allok en is a dolgokhoz. Jobbat sajnos nem tudok!

Vagy majd akkor nem lesz ebed stb es majd hatha leesik h mindent nem tudok csinalni.

En csak annyit varnek hogy legalabb estefele legyen velunk, meg hetvegen...

2021. máj. 14. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, de semmiképpen se hagyd ezt annyiban. Ételt nem szeretnétek rendelni? Vagy egy takarítót, aki 1x a héten segít? De amúgy nyilván a férjeddel MEGOSZTVA kellene csinálni mindent.
2021. máj. 14. 23:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Szoktam rendelni heti 2x kb.

Az a baj a sajatomat jobban szeretjuk azert.😊

Takarito is volt mar, de nem birom elviselni, nem tetszik a munkajuk, azt is jobb szeretem en csinalni.

Igazabol azt meg tudom csinalni mig alszik a gyerek.

Ezeket annyira nem is varom el a ferjemtol.

Hanem a kozos egyutttoltes tovabbra is.

Minden babas bnom megy a ferjevel hetvegente is kirandulni meg mindenfele. En meg csak itthon ulok, mert a ferjem ugyebar sosem er ra

2021. máj. 15. 08:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Kozos egyutttoltes, na jol leirtam, Kozos idotoltes lenne 😄😅
2021. máj. 15. 08:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy persze en is elmentem mar a gyerekkel ide oda a ferjem nelkul, baratokkal, baratnokkel, mas babasokkal, ezeken pedig megsertodik.... de en ne sertodjek meg hogy o allandoan oda van.

De megmondtam neki hogy ezt fogom csinalni, o az exfeleseggel egyezteti a hetveget, en meg masokkal es elmegyunk itthonrol. Majd hatha eszbekap.

Anyosom is velem ert egyet. Ki van akadva o is.

2021. máj. 15. 08:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!