Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nyüszítve röhög, engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nyüszítve röhög, engem idegesít, mi legyen?

Figyelt kérdés
Megbántani nem akarom, de sajnos zavar. Olyan mint régen hülye apám ahogy röhögött. Lehet meg változzon vagy kérjem meg így marad.
2021. máj. 5. 16:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, kapcsolat elején is így röhögött.
2021. máj. 5. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

kisebb idegesítő dolgai mindenkinek vannak

de komolyabban idegesítő emberrel nem jövünk össze, ez alap.

nekem ezért nagyon fontos szűrő például, hogy milyen a másik hangja.

2021. máj. 5. 18:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Édes jó istenem, nagyobb problémád az életben ne legyen.

Ha ilyen apróságot nem tudsz benne elfogadni, nem is értem, minek vagy vele.

2021. máj. 5. 18:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az a gond, hogy a hülyének vélt apádra emlékeztet, vagy az, hogy juj, mit gondolnak mások róla(d) ha meghallják, ahogy nevet?

Tedd fel magadnak a kérdést.

Nyüsszhahaha

2021. máj. 5. 20:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Na srácok, nagyon nagy kár, hogy a kérdező barátja nem látja ezt a kérdést, meg a 8-as választ.

Óriási red flag, hogy "én nem zaklathatok, mert nő vagyok". Te jó ég, hát a toxikus nő tankönyvi példája egy ilyen megjegyzés :(

Most még csak a nevetés, aztán meg kb mindenért cseszegetni fogja szerencsétlen srácot, ha PONTOSAN úgy viselkedik, mint ő elvárná, és persze mindezt úgy, hogy TALÁLJA KI, mi a megfelelő számára, kommunikálni már luxus lesz :D

2021. máj. 6. 06:59
 16/23 A kérdező kommentje:
15 akkor ideje bele törődni, hogy a 21 dik században nem ti vagytok az urak meg mondjátok meg a nőnek hogy hol a helye... nem vagyunk a rabszolgáitok az lesz amit mi mondunk ti meg szépen meg tartjátok vagy el lehet takarodni a háztól. Elég volt a nagy pofából évszázados elnyomásból
2021. máj. 6. 07:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Errol beszelek, itt a kerdezo valodi enje.

Azert kerdezo, az "en nem hibazhatok, szimplan mert no vagyok" es a "ferfiak mondjak meg, hogy hol a helye a nonek" kozott rengeteg arnyalat van.

Nem erzed, hogy elobbi ugyanugy nincsen rendben, mint utobbi?

Ha te azt varod el, hogy normalisan banjanak veled, akkor neked IS normalisan kell bannod a masikkal.

Termeszetesen vannak bumburnyakok mindket nemben, de azokat el kell kerulni. Nem pedig osszejonni a messzirol lathatoan seggarc, am nagyon helyes es nagyon izmos fiukaval, hanem megkeresni azt az atlagjozsit, aki szepen banik veled.

Te, ha valoban igy gondolkozol, mint amit a kommentjeid sugallnak sajnos ujra es ujra a seggarcokat fogod megtalalni, mert az a szinted. Ha nem kezdesz el dolgozni magadon, es komolyan atgondolni, milyennek is kellene lennie egy kiegyensulyozott kapcsolatnak, hogyan kellene benne viselkedni, akkor sajnos ezen a szinten is maradsz.

Lehet lepegetni felfele, nem konnyen es nem is rovid ido alatt. De megeri minden sajat magadba fektetett munka.

Sok sikert kivanok neked ebben, ha nyitott vagy ra, akkor ajanlok majd konyveket ebben a temaban!

2021. máj. 6. 08:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#17 Egyetértek veled egy dolgot kivéve. Egyáltalán nem biztos, sőt, szerintem nem seggarc a kérdező párja, szerintem teljesen normális, (csak a nevetését kifogásolja jelenleg), csak nem tudja megbecsülni.

A félreértés a kérdező érvelési hibájából adódik.

2021. máj. 6. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele, mindketten jobban jártok.
2021. máj. 6. 12:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejöttél vele, nem láttad röhögni? XD

Nincs mit tenni, fogadd el így.

2021. máj. 7. 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!