Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nyüszítve röhög, engem idegesít, mi legyen?
Figyelt kérdés
Megbántani nem akarom, de sajnos zavar. Olyan mint régen hülye apám ahogy röhögött. Lehet meg változzon vagy kérjem meg így marad.2021. máj. 5. 16:48
1/23 anonim 

válasza:

Nőj fel és tanuld meg kezelni. Nem csak te, de ezen még ő se tudna változtatni és ritka undorító aljas dolog lenne ha ezentúl megtiltanád, hogy jóízűen nevessen.
4/23 anonim 

válasza:

Sajnos (vagy nem sajnos) a nevetés ösztönös folyamat, nem tudod megváltoztatni. Fogadd el így.
5/23 anonim 

válasza:

sőt, talán még zaklatásnak is minősülne.
6/23 anonim 

válasza:

A gond az, hogy az, ahogy az ember nevet, az magából jön, és nem lehet megváltoztatni, vagy olyan erőlködéssel, hogy aztán egy jót, tiszta szívből nem tud utána nevetni az ember, mert már bele van rögzülve, hogy azt nem szabad. Ha ennyire idegesít, akkor szakíts vele, vagy szokd meg.
7/23 anonim 

válasza:

Bizony, itt neked kell változnod. Objektíven nézve talán nem is olyan gáz, az, ahogy nevet, csak az apáddal kapcsolatos rossz emlékek felelevenítése miatt idegesít téged. Ha ezt tudatosítod magadban, akkor könnyebben elfogadod majd.
Amúgy meg számomra mindegy, hogy nyüszítve vagy röfögve röhög, amikor a legfelszabadultabban nevet, örülök neki, mert tudom, hogy jó kedve van. Ha te ennek nem tudsz örülni, akkor csókolom.
8/23 A kérdező kommentje:
5: én hogyan zaklathatnám őt? Én vagyok a nő.
2021. máj. 5. 17:37
9/23 anonim 

válasza:

8: na, ez elég egybites megjegyzés volt. Zaklató nő is lehet (nőként mondom). Kicsit még utána kellene olvasnod a zaklatástémának, képezned magad.
10/23 anonim 

válasza:

Legközelebb már az is idegesíteni fog, ahogy a levegőt veszi. Szerintem nem túl jó jel a kapcsolat minőségét illetően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!