Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben vele maradnátok?
Van egy 3 éves, tökéletesen működő párkapcsolatom. Tényleg nagyon erős köztünk a kapocs, nála jobbat elképzelni se tudnék! Minden szuperül működik, kivéve az, h nem egyeznek teljesen a céljaink. A főbb célok stimmelnek: saját családi ház, 2 gyerek, hasonló érdeklődési kör...de időrendben ő máshogy gondolja. Mindketten 30 felett vagyunk. Én nagyon szeretnék családot belátható időn belül, neki pedig fogalma sincs, h mikor fogja azt érezni, h apa szeretne lenni. Én úgy érzem, h ebbe belepusztulok, mert ugye konkrétat se tud mondani. Várjak még miatta 5 évet a családtervezéssel, aztán közölje velem, h még 3-4 évre van szüksége??? Megértem őt is, de én se leszek már termékenyebb, főleg, ha a 40-hez közelebb tervez.
Mit gondoltok? Tartsak ki mellette, várjam ki azt az időt, ami neki megfelelő, aztán lehet, h mi leszünk a világon a legboldogabbak? Vagy inkább ismerkedjek, majd kezdjek bele egy új párkapcsolatba, ahol egyeznek a rövid- és hosszú távú céljink is? De mi van, ha a páromhoz hasonló szuper embert sose találok? Nagyon örlődök, h mit kellene tennem, de én ebbe teljesen bele vagyok betegedve, h ennyire távol áll tőle a családtervezés :(
Kioktató jellegű válaszokat nem kérek, csak arra szeretnék választ kapni, h Ti mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzet állna elő.
Köszönöm, h elolvastad!
", de ahogy telik az idő, egyre jobban tolja ezt ki"
Nem akar soha.
Kezdetnek vállalj bébiszitterkedést mellékállásban pici babáknál, akiket még pelenkázni kell és felsírnak mindenért.
Rá fogsz jönni hamar, hogy te sem akarsz gyereket, csak a hormonjaid játszanak veled. Olyan, mint mikor a drogos úgy gondolja, hogy a szervezetének szüksége van a drogokra, közben meg nélküle élné a legteljesebb életet. Csak itt a természet rakta belénk ezt a "drogot", ami miatt üresnek érzik a nők az életüket gyerek nélkül.
9-es Én nem most kértem tőle és nem is erőltetem, ritkán jön fel ez a téma, de úgy éreztem, h fontos erről is beszélnünk, mivel bennem űr van emiatt. Ha meg nem mondom ki neki, ami bánt, másogy őrli fel a kapcsolatunkat.
Nyilván nem vagyunk egyformák, bennünk (többnyire) erősebb az ösztön a család iránt, Te nem tudod elképzelni, h mi hogyan várjuk el, h megmondd, mikir szerernél gyerekeket, mi meg azt nem tudjuk elképzelni, h lehet az, h Te nem tudod megmondani, h mikor szeretnél családot...
Biztos, hogy egyeznek azok a főbb cèlok? Vagy csak benyögte, mert tudta, hogy azt akarod hallani?
Mert ez a 20-as èvek elejèn mèg tök normális, de 30 felett, egy többèves jól működő kapcsolatban azt mondani, hogy fogalma sincs mikor szeretne, az inkább arra hajaz, hogy azt sem tudja, egyáltalán szetetne-e. .
Abban nem kételkedem, h szeret-e, abban 100%-ig biztos vagyok! A családosdiban, már igen.
12-es: bébiszitterkedtem a főiskola alatt, egy 1 éves kisfiúra vigyáztam sokat, valóban nem volt egyszerű. Illetve dolgoztam csecsemő osztályon, nincs gondom a pelenkákkal és a sírással sem. Nyilván ez nem olyan, mintha 1 éven keresztül okozna nekem álmatlan éjszakákat és lehet, h után is meg tudnám számolni a kezemen, h hányszor alszom ki magam, de én maximálisan úgy érzem, h erre fel vagyok készülve!
"neki pedig fogalma sincs, h mikor fogja azt érezni, h apa szeretne lenni"
Megsúgom: soha. Férfiak nagy többsége nem áll készen a családalapításra, gyerek nevelésre egészen addig, amíg teherbe nem esel. Erre van a 9 hónap, hogy fejben helyre tegye és felkészüljön az új szerepkörre.
Ha elhagyod, megint várhatsz 2-3 évet mire egyáltalán szóba jöhet a családalapítás. A biológia viszont nem vár. Tehát, tegyed tisztába vele, hogy csak fél ettől az egésztől, vagy nem akar gyereket, mert te már nem várhatsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!