Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyemben vele maradnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben vele maradnátok?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves, tökéletesen működő párkapcsolatom. Tényleg nagyon erős köztünk a kapocs, nála jobbat elképzelni se tudnék! Minden szuperül működik, kivéve az, h nem egyeznek teljesen a céljaink. A főbb célok stimmelnek: saját családi ház, 2 gyerek, hasonló érdeklődési kör...de időrendben ő máshogy gondolja. Mindketten 30 felett vagyunk. Én nagyon szeretnék családot belátható időn belül, neki pedig fogalma sincs, h mikor fogja azt érezni, h apa szeretne lenni. Én úgy érzem, h ebbe belepusztulok, mert ugye konkrétat se tud mondani. Várjak még miatta 5 évet a családtervezéssel, aztán közölje velem, h még 3-4 évre van szüksége??? Megértem őt is, de én se leszek már termékenyebb, főleg, ha a 40-hez közelebb tervez.

Mit gondoltok? Tartsak ki mellette, várjam ki azt az időt, ami neki megfelelő, aztán lehet, h mi leszünk a világon a legboldogabbak? Vagy inkább ismerkedjek, majd kezdjek bele egy új párkapcsolatba, ahol egyeznek a rövid- és hosszú távú céljink is? De mi van, ha a páromhoz hasonló szuper embert sose találok? Nagyon örlődök, h mit kellene tennem, de én ebbe teljesen bele vagyok betegedve, h ennyire távol áll tőle a családtervezés :(

Kioktató jellegű válaszokat nem kérek, csak arra szeretnék választ kapni, h Ti mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzet állna elő.

Köszönöm, h elolvastad!

2021. máj. 3. 09:17
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
83%

"szuperül működik"

"ebbe belepusztulok"

pszichologus kell neked

2021. máj. 3. 09:20
 2/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem ezt kérdeztem. Te mit tennél???

A közös célokat leszámítva szuperül működik! Nincs veszekedés, vita, szoktunk erről beszélgetni, de nem tudunk zöldágra vergődni a témában.

2021. máj. 3. 09:22
 3/46 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mond el neki, hogy te nem tudsz tovább várni erre. Ha most nem szánja rá magát, te keresel mást. Ez nem kényszer, neked egy tepjesen normális igényed van, ahogy neki is.

De 30-on felül azért egy hapsinak illik tudni mikor akar családot. Szerintem csak hiteget téged...

2021. máj. 3. 09:24
 4/46 anonim válasza:
91%
Uʟᴊ ʟᴇ ʙᴇsᴢᴇʟᴊ ᴠᴇʟᴇ ᴇʀʀᴏʟ
2021. máj. 3. 09:24
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Eldöntöd neked mi a fontosabb. Ha valaki ennyi idősen, ennyire nem tudja (mert ha valaki 20 évesen nem tufja mikor, az oké) hogy mikor akar csak hebeg-habog az megkockáztatom hogy lehet sose akar.

Fontosabb a gyerek(ek) vagy a parod de lehet vele sose lesz vag, csak kierőszakolás lesz.

Leülteted. Megkérdezed és addig nem hagyod abba a témát amíg valami konkretat nem mond. Ha nem mond, szinte biztos vagyok benne hogy ő annyira nem akar.

Maskülönben meg tudná mondani hogy figyi kb 3 év.

Ha nem akar és nem tud mit mondani, akkor sajnos ez ennyi. Hiaba működik minden más, benned űr lesz.

De akkor ott a veszélye annak hogy sokáig nem lesz olyan kapcsolatod mint emire vágysz.

Valamit valamiért.

2021. máj. 3. 09:28
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha minden szuperül működik köztetek, akkor ezt is meg tudjátok beszélni. De azért, mert most még nem tervez apa lenni, attól még ne dobd el őt. Attól, hogy mondjuk szakítanál vele, lehet nem fogsz megismerni olyan férfit, akivel ugyanígy klappol minden, lehet hogy egyáltalán nem találsz senkit mert úgy jön ki a lépés, az idő pedig ugyanúgy elmegy feletted, és nemhogy gyerekre nincs kilátás, de még a partner sincs meg hozzá.

Szerintem ha bízol benne és minden szuper, akkor várj egy kicsit és ne erőltesd rá. Ha kimondta, hogy ő is szeretne családot, akkor biztosan úgy is lesz.

2021. máj. 3. 09:29
 7/46 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha jól működik a kapcsolat, akkor maradj mellette. Egyáltalán nem biztos hogy találsz hasonlót. Én komolyan nem értem azokat, akik a "dobd el, kuka, és keress mást" elvet vallják. Mintha itt tömegével hevernének az út szélén a jobbnál jobb pasik, neked csak mazsolázgatni kell közöttük.
2021. máj. 3. 09:30
 8/46 A kérdező kommentje:

Rébebben még azt mondta, h 2-3 év múlva is reálisnak látja a családtervezést, de ahogy telik az idő, egyre jobban tolja ezt ki. Azt mondja, h fogalma sincs, h mikor fogja úgy érezni, h vágyik a gyerekre, ezért inkább nem ígér semmit, de az életét családos férfiként képzelte el mindig is. Állítása szerint neki a párkapcsolat a fontosabb, a gyerekek csak egy "melléktermék". Leültünk már erről beszélni, de egyáltalán nem hajlandó ebből az elképzeléséből engedni. Mondta, h nagyon szeret, ha elhagynám biztosan belebetegedne, de akkor sem tudom rákényszeríteni azt, amit nem akar:(

Az én szívem is megszakadna, ha elhagynám, lehet párkapcsolathoz se lenne kedvem, akkor meg igazából ugyanott tartanék, mint most. Elég paramuci helyzer ez, de így meg nagy űr tátong bennem :(

2021. máj. 3. 09:43
 9/46 anonim ***** válasza:
15%

Szia nálunk is pont ez van mint nálatok. Barátnőm még csak 29eves de úgy csinál mintha 60 lenne, és mindig a biológiai órával jön. Ezt megértem de én már az elején elmondtam hogy nem fogom magam mellett tartani ha én még nem akarok gyereket és ő nem tud várni.

Nem is értem hogy lehet elvárni hogy megmondjam mikor akarok?- ez kB olyan mintha azt kérdeznéd mond mikor fogsz meghalni?- honnan tudjam??

Jött minden féle családról meg gyerekről szóló idézetekkel meg h jó apa lennél, meg a pasik úgyse fogják késznek érezni magukat rá, a szex már nincs, mert csak a gyerek volt a téma hogy gyere csináljunk babát..totál erőltetett lett az egész.. én magamon sem de rajta se érzem hogy kész lenne rá, de ő azt mondjA igen.

2021. máj. 3. 09:43
 10/46 anonim ***** válasza:
0%

Én is szeretnék családot tervezni, de nincs mellettem olyan nő, akit szerethetnék és akivel rövidebb belátható időn belül tervezhetnék.

28/F

2021. máj. 3. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!