Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti maradnátok vele a helyemben?
A párommal másfél éve vagyok együtt. Az utóbbi időben nagyon megváltozott, nem enged meg nekem szinte semmit, azt mondja, félt engem, néha ő teszi meg helyettem, ha felhozok valami témát, közli velem, hogy nem akar erről beszélni. A keze közül kicsúszik a pénz, felesleges dolgokra költ, azzal pedig nem foglalkozik, ami igazán fontos lenne, de alig van már pénze, múltkor egy nagyobb összeget kért tőlem, most pedig megkért, hogy vegyek neki egy drágább dolgot...
Kezdem azt érezni, hogy nem kéne vele maradnom, változtatni próbáltam már, de nem hajlandó... Szerintetek?
20/N
Mi ez valami film? A bosszúálló angyal?Foglalkozzon inkább magával, mint a bosszúval,mire jó az.Csak megkeseríti.
Törje össze a szívét?Hát aki nem szereti a másikat annak amúgy is nehéz lenne a kis szívét összetörni.Szerintem is csak kihasznál.
Dobd ki. Csak kihasznál és korlátoz.
Semmi szükséged erre. Találsz normális pasit is.
Nyilvánvalóan bajban van, de ha "nem akar róla beszélni", akkor nem tehetsz érte semmit. Majd megoldja, oszt jónapot.
Pénzt viszont ne adj neki, és azt se hagyd, hogy veled szemben kompenzáljon.
Elvesztegett másfél év. Ez nem párkapocslat, ez út a zombiság felé:
"nem enged meg nekem szinte semmit, ...ha felhozok valami témát, közli velem, hogy nem akar erről beszélni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!