Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem a fejébe vette hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem a fejébe vette hogy költözzünk falura?

Figyelt kérdés

Én onnan jövök, éveket tanultam és dolgoztam, hogy egy nívós budapesti munkahelyem legyen, egy szép lakásom, lehetöségeim kikapcsolódni. A gyerekünknek is több minden van itt. Házat akar a feleségem de a budapesti és környéki árak horrorok. Ezért kitalálta, hogy menjünk falura, ott hitel sem kéne. Soha nem élt ilyen helyen, nem tudja milyen az, hogy nincs semmi és az egész falu a magánéletedben turkál. Hogy egy nagybevásárlás a hónap nagy eseménye, ami 1 órás úttal is járhat, itt meg 5 percre van a Tesco. Hogy a faluban a gyerek nagyobb eséllyel kerül hátrányos helyzetü társak közé, mert nincs választási lehetöség, csak ha naponta elviszed a legközelebbi városba, ami onnan 30 km! Itt meg 10 perc útra angol-német nyelvü, ilyen-olyan minden van!

Ultimátumot adott, hogy vagy a falu vagy vége mindennek. Én nem bírnám ki olyan helyen többet, azért gebesztettem évekig hogy kiszabaduljak onnan. Nem tudom mit tegyek. Nem akarok válni. Beszélni nem lehet vele, ö nem akar kert nélkül élni és a babaváró plusz pár milliónk van csak, ami itt a környéken nem elég egy házra, még egy telekre se nagyon. Szerinte ott ahol ö lakni akarna 15-20 millióért mindent megkapunk a pénzünkért hitelek nélkül. 1000 fö alatti falu amihez a legközelebbi város 30 km.

Mit tegyek most? Hogyan nyissam fel a szemét? Dolgozni is városi gyár irodájában tudnék maximum. Nem ezért tanultam, most egy nagy multicég budapesti irodaházában dolgozom középvezetöként. Itt vannak éttermek, kávézók, szép kilátás az irodából, örömmel megyek be, erre vágytam mindig. Amire ott van lehetöségem az egy bádog gyár amiben kialakítottak egy irodát a sehova nézö ablakokkal, villanyfényben egy gyári kantinnal. Máshol arrafelé nem nagyon van munka ami a végzettségemnek megfelelne.

2021. ápr. 30. 17:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%

Ultimátumot adott, hogy vagy a falu vagy vége mindennek.

Ja kérlek.... Erre a válaszom az lenne, hogy pakolj , addig rendelek egy szekeret

2021. ápr. 30. 17:25
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem egyeztek, akkor menjen, ha jól értem még nincs is gyerek, úgyhogy még ez sem bonyolítja a helyzetet. Ultimátumot nem szabadna adnia, a városban is rengeteg kertes rész van, persze anyagilag megterhelőbb, de a bevételeitek is csökkennének egy isten háta mögötti faluban, mint írtad. Kompromisszumban kellene gondolkodnia, már ha szeretne, ezek szerint nem..
2021. ápr. 30. 17:29
 3/33 A kérdező kommentje:
Van gyerek, lehet hogy rosszul fogalmaztam.
2021. ápr. 30. 17:31
 4/33 anonim ***** válasza:
82%
Akkor olyan helyen kéne kertesházat néznetek, ami még nem a világvége, meg is tudjátok fizetni, te sem szorulsz faluba, és ő is kap egy kertecskét.
2021. ápr. 30. 17:32
 5/33 anonim ***** válasza:
85%
Szépen házasodtál...Ilyen nőnek gyereket csinálni.
 6/33 A kérdező kommentje:
Amúgy a mi kis falunk sorozat fiatal házaspárja van a szemem elött. Nincs munkahely, nincs internet, nincs bolt, nincs szórakozási lehetöség, csak a pletyka-pletyka …
 7/33 A kérdező kommentje:
Kerestem Pest megyében mindenhol, de ahol van közmü és építkezni is lehet, nem jön ki a telek és a ház 15-20 millióból. Felújítandó sem jön ki ennyiböl felújítással sajnos. Azt mondja a feleségem hogyha találok Pest megyében 15 millió körül teljesen felújítottat vagy telket és vállalkozót egy 80 négyzetméteres házhoz akkor hajlandó csak.
2021. ápr. 30. 17:35
 8/33 anonim ***** válasza:
91%

Az nincs. Az asszony se a világ végére akar költözni, de másra nincs pénzük.

Költöztesd el egy hétre-hónapra a szülőfaludba, majd rájön.

Vagy menjen ahová akar, aztán majd visszajön.

Ajándékozhatsz neki egy kapát is a kertjéhez, hogy gyorsabban rájöjjön az nem szórakozásra van.

2021. ápr. 30. 17:37
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Menjen csak!
2021. ápr. 30. 17:39
 10/33 anonim ***** válasza:
94%
Ezt korabban kellett volna tisztazni. En eleve megmondtam ismerkedeskor, hogy eszem agaban sincs elhagyni budapestet. Inkabb keresek mast. Ha a felesegednek eddig nem volt baja a varosi elettel, akkor most o akarja felboritani a status quot. Villamgyorsan meghuznam a hataraimat. Barmmi is lesz a kovetkezmenye. Ha ugy erzi, hogy zsarolhato vagy, vagy miatta, vagy a gyerek miatt, akkor meg is fogja tenni, hogy elerje, amit szeretne. En megmondanam, hogy sehova megyek es vallalom az osszes kovetkezmenyet. Ha o neki errol a valas jut eszebe, akkor ott nincs is tovabb mirol beszelni. Kezdjen el sporolni egy videki hazra, mert mehet isten hirevel.
2021. ápr. 30. 17:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!