Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem a fejébe vette hogy költözzünk falura?
Én onnan jövök, éveket tanultam és dolgoztam, hogy egy nívós budapesti munkahelyem legyen, egy szép lakásom, lehetöségeim kikapcsolódni. A gyerekünknek is több minden van itt. Házat akar a feleségem de a budapesti és környéki árak horrorok. Ezért kitalálta, hogy menjünk falura, ott hitel sem kéne. Soha nem élt ilyen helyen, nem tudja milyen az, hogy nincs semmi és az egész falu a magánéletedben turkál. Hogy egy nagybevásárlás a hónap nagy eseménye, ami 1 órás úttal is járhat, itt meg 5 percre van a Tesco. Hogy a faluban a gyerek nagyobb eséllyel kerül hátrányos helyzetü társak közé, mert nincs választási lehetöség, csak ha naponta elviszed a legközelebbi városba, ami onnan 30 km! Itt meg 10 perc útra angol-német nyelvü, ilyen-olyan minden van!
Ultimátumot adott, hogy vagy a falu vagy vége mindennek. Én nem bírnám ki olyan helyen többet, azért gebesztettem évekig hogy kiszabaduljak onnan. Nem tudom mit tegyek. Nem akarok válni. Beszélni nem lehet vele, ö nem akar kert nélkül élni és a babaváró plusz pár milliónk van csak, ami itt a környéken nem elég egy házra, még egy telekre se nagyon. Szerinte ott ahol ö lakni akarna 15-20 millióért mindent megkapunk a pénzünkért hitelek nélkül. 1000 fö alatti falu amihez a legközelebbi város 30 km.
Mit tegyek most? Hogyan nyissam fel a szemét? Dolgozni is városi gyár irodájában tudnék maximum. Nem ezért tanultam, most egy nagy multicég budapesti irodaházában dolgozom középvezetöként. Itt vannak éttermek, kávézók, szép kilátás az irodából, örömmel megyek be, erre vágytam mindig. Amire ott van lehetöségem az egy bádog gyár amiben kialakítottak egy irodát a sehova nézö ablakokkal, villanyfényben egy gyári kantinnal. Máshol arrafelé nem nagyon van munka ami a végzettségemnek megfelelne.

Ultimátumot adott, hogy vagy a falu vagy vége mindennek.
Ja kérlek.... Erre a válaszom az lenne, hogy pakolj , addig rendelek egy szekeret

Az nincs. Az asszony se a világ végére akar költözni, de másra nincs pénzük.
Költöztesd el egy hétre-hónapra a szülőfaludba, majd rájön.
Vagy menjen ahová akar, aztán majd visszajön.
Ajándékozhatsz neki egy kapát is a kertjéhez, hogy gyorsabban rájöjjön az nem szórakozásra van.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!