Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi szituációk szerintetek problémának számítanak egy felnőtt párkapcsolatban?
1. Ha a társad szervez egy nyaralást az anyjával és apjával, de téged nem hív meg.
2. Ha a társad elfelejti a születésnapod és a névnapod.
3. Ha a társad nem vesz neked legalább egy apró ajándékot nőnapra. (nem muszáj vennie valamit, de legalább főzne neked valami finomat vagy sütne.. De azt se teszi meg. )
4. Ha a társad magadra hagy téged(elmegy bulizni) miközben te nagyon beteg vagy.
5. Ha a társad veszekedés közben olyat mond neked, hogy "inkább húzzál vissza az anyádhoz"
6. Ha a társaddal nem laktok egymáshoz túl közel(távkapcsolat) , és egy napig egyáltalán nem is keresne téged telefonon..
Plusz kérdésre.
Mi most vagyunk 3 éve együtt, ebből 1 éve lakunk együtt.
Én 22 éves vagyok, ő 24.
Volt már szó róla, utalgatott is, hogy pár éven belül, de szerintem simán beleférne, ha még várnánk akár 2-3 évet is. Lakjunk együtt még egy ideig, nézzük meg a nehézségeket hogy bírjuk (a covidot meglepően jól amúgy:)), és olyan 25 éves kor környékén jöhet is az eljegyzés, az esküvő meg 30 körül.
Ha mondjuk már 30 éves lennék, az más lenne, ott simán lehet 2-3 év után is, azért ott már elég egyértelmű, hogy ki mit keres a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!