Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi szituációk szerintetek problémának számítanak egy felnőtt párkapcsolatban?
1. Ha a társad szervez egy nyaralást az anyjával és apjával, de téged nem hív meg.
2. Ha a társad elfelejti a születésnapod és a névnapod.
3. Ha a társad nem vesz neked legalább egy apró ajándékot nőnapra. (nem muszáj vennie valamit, de legalább főzne neked valami finomat vagy sütne.. De azt se teszi meg. )
4. Ha a társad magadra hagy téged(elmegy bulizni) miközben te nagyon beteg vagy.
5. Ha a társad veszekedés közben olyat mond neked, hogy "inkább húzzál vissza az anyádhoz"
6. Ha a társaddal nem laktok egymáshoz túl közel(távkapcsolat) , és egy napig egyáltalán nem is keresne téged telefonon..
Igen
Igen
Nem
Ha nagyon beteg vagyok igen, egyébként nem
Ha ilyet mondana már az exem lenne
Nem
Egy kérdés és ez nem kötekedés a részemről:
A szüleivel való nyaralás miért zavar valakit?
Értem persze hogy az ember szeret a párjával menni ide-oda de miért baj ha valaki a szüleivel is megy?
#13 vagyok.
Eltekintve attól a gondolkodástól hogy "felnőtt ember a párjaval megy" mert az ember azzal megy akivel akar, mehetne egyedül, barátokkal, barátokkal közösen, testvérrel stb.
Nincs 2 egyforma ember, 2 egyforma kapcsolat.
10es válaszoló vagyok. Engem azért zavarna, mert a szülei szeretnek engem, hívnak mindig karácsonyra, házassági évfordulójukra stb. Ha nélkülem lenne szervezve a nyaralás, kicsit kihagyva érezném magam és nem érteném.
Emellett mivel párom szervezőképessége elég gagyi (nem bántásból, imádom), gyakorlatilag a mi programjainkat is mindig én szervezem meg, ő csak kitalálja, hát furcsállnám, hogy egy komplett nyaralást meg leszervezne :D Ha meg a szülei szerveznék, biztos megfordulna a fejemben, hogy nem kedvelnek vmi miatt már.
1. Én örülnék, ha nem kéne a szüleivel nyaralni járnom. :D Kedvelem az anyósomékat, de gyakran találkozunk, napokra összezárva lenni velük már kicsit sok néha. Lehet hogy kicsit rosszul esne, ha egyáltalán nem hívnának, de ha így van megbeszélve akkor nem probléma.
2. Friss kapcsolatban ez belefér. Hosszú kapcsolatban sem szakítóok, de biztosan felíratnám vele a telefonjába jövő évre, napokkal előtte, aztán egy nappal előtte és aznap is. :D
3. Ez sem kifejezetten probléma, én annak is örültem volna, ha szóban mondja, nem pedig előbb csokit visz a kolléganőknek, virágot az anyjának, mert nekem estére készült vacsorával, így én ráértem.
4. Nekem az ilyenek rosszul esnek, de igazából tényleg minek szenvedjen ő is azért, mert én is.
5. Veszekedés közben ritka, ha valaki nem mond olyat soha, amit nem gondol komolyan.
6. Ha tudom hogy dolga van, belefér.
1. Ezzel nem lenne bajom. Nem vagyunk összenőve, lehet külön családi programja is.
2. Rosszul esne, de nem tekinteném piros zászlónak, meg lehetne beszélni.
3. Rosszul esne ez is, hosszútávon főleg, ha rendszeresen elfelejtené az ünnepeket. Szeretem a kedvességet, én is szívesen kedveskedem.
4. Nagyon-nagyon súlyos probléma. Nem vagyunk összenőve még mindig, mehet bulizni, DE amikor beteg vagyok, akkor igen, maradjon itthon, figyeljen oda rám, ápolgasson, legyen velem.
5. Egyszer még oké, ha sokszor megkapom, akkor vissza is húzok anyámhoz, de végleg.
6. Nem zavarna, nem is szeretek telefonálni, de legalább egy üzenetnek azért örülnék.
A + kérdés:
Igen, zavarna, mert gondolom, más közös tervek sincsenek. Gyakorlatilag vesztegeted az idődet.
Azt a felfogásmódot sem értem, hogy "Minek szenvedjen a párom is, ha én vagyok beteg?" Már rossz, ha úgy érzed, hogy neked az szenvedés, ha a párodnak segítesz, amikor beteg. Ez egy házasság alapja. Jóban, rosszban, egészségben, betegségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!