Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is viselkedett már így a párja?

Eddig olvastam a kérdést, és már meg is volt minden baj oka:
"...20 éves leszek idén, párom 21 amikor megismertük egymást én 14 voltam ő 15...."

A helyedben megfogadnám, amit mondott és békén hagynám örökre.
Ezeket azért teszi meg veled, mert hagyod. Vegyél erőt magadon, szedd össze a maradék önbecsülésedet és vágd ki a francba.

Ugyan ilyen kapcsolatban voltam anno.
Tini szerelemnek indult, 16 évesek voltunk mind a ketten. Együtt voltunk majdnem 5 évig, nyilván ez idő alatt szerelem átment kötődésbe.
Egyébként felesleges magadat hitegetni azzal, hogy ez még szerelem, nem ez már nem az.
"barátaim nincsenek csak ő van nekem meg a család"
Pontosan ez a mondatod utal arra, hogy már csak a kötődés amit érzel iránta.
21 éves fiúnak pedig most jött el az a korszaka, hogy a haverozás meg a buli fontosabb mint az évek óta tartó tini romantika.
Btw én is ezt csináltam 20 éves fiúként. Hiába hogy együtt voltunk 4-5 éve,
20+ évesen egy teljesen más korszakba léptem át ahol a haverok és az "élet" előbbre való volt mint a barátnő.
Nyilván nem dugtam félre meg ilyenek, de egyszerűen igényem volt arra, hogy a haverokkal lógjak/bulizzak 1-2 napot barátnőzés helyett.
Aztán ezek mindig vitákat szültek, ami meg idővel teljesen megette a kapcsolatot.
Ha neked is lennének barátaid, akkor neked is lenne igényed a kikapcsolódásra egyedül (vagyis a fiúd nélkül).
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, idő kérdése és a srác le fog lépni. Biztos vagyok benne, hogy csak a bármikor elérhető punci miatt nem lépett még le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!