Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa a párom viselkedése?
Mostanában pár hónapja felvette ezt a szokást, hogy vasárnap reggel 10 fele már lohol haza. Pénteken jön délben hozzánk, én készülök neki, és vasárnap reggelig vagyunk együtt, a héten nem tudunk találkozni máskor.
Vasárnap reggel gyorsan hajat mos, megborotválkozik, levágja a körmét, majd itt hagyja a szennyes pizsamáját nálam, adok neki a süteményből amit készítettem, és a kocsijába pattan és megy haza. Még előtte letisztítja a cipőjét.
22 évesen ez megszokott dolog? Anyának is feltűnt már a viselkedése, szóvá is tette, hogy nagyon jól megszervezi az életét, én meg itthon ülhetek egész nap program nélkül a hétfőt várva, mert minden barátnőm a barátjával van ilyenkor.
22L
Ez a tinirandi kategória. Vagytok 16 évesek, anyukátok megengedi, hogy heti egy nap valamelyikőtöknél találkozhassatok. Körülbelül. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, hosszútávon borzasztó unalmas tud lenni, főleg 20 év fölött.
Ráadásul a srác nem is őszinte. Amit a #16. válaszodból leírtál, csak ezt bizonyítja.
Egy pasi nem az öccse meg az anyja miatt nyalja ki magát:D
Szerintem van valaki más. Ha nem meleg vagy biszex akkor nem is más pasi miatt csinálja. Szóval lefogadom hogy 80-90% van masik csaj a dologban. Simnán lehet hogy még csak befűzni próbája, "haverkodik" de mind tudjuk mire megy ki a jatek.
Van egy lakása de téged sose visz oda.
Nincs az a pasi aki ne használná ki ezt a lehetőséget hogy a barátnőjével oda menjen. Vagy lehet megy de mással.
Bár szerintem még csak alakulóban van a dolog, de valaki mással.
23
Nemhogy főzni, de oda még rendelni sem lehet :DD most vagy a lakás kamu, vagy ott lakik egy másik csaj is, akihez hét közben és vasárnap megy haza. Akinek van egy üres lakása az nem fog anyóséknál dekkolni egész hétvégén, az hétszentség.
Az exemmel csak 2 hónapig tartott a dolog ugyan, de akkor is nagyon megalázónak éreztem, amikor ottalvás után ébredve bevágta, hogy jönnek a barátai, szóval ki kell takarítania... Az egy dolog, hogy meg sem hívott, de ráadásul ezek szerint én nem számítottam vendégnek, mert miattam nem takarított ki..
Szerintem ez nem normális, hogy nem neked szépítkezik, hanem amikor megy haza.
Mióta vagytok együtt? Hány éves a srác?
Amúgy még az jutott eszembe, hogy lehet van egy párja, akit veled csal meg. Nyilván valami csaj lehet a dologban, ha a lakására nem mehetsz...
Nem tudod véletlenül a lakcímét? Én a helyedben egyszer váratlanul beállítanék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!