Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alszik egy nő magzatpózban? És miért viselkedik ilyen furcsán?
Van olyan, hogy az ember x ideig egy bizonyos pózban alszik, aztán hirtelen átvált egy másikra. Én például már nem szeretek a bal oldalamon aludni, pedig régen azon aludtam.
Amúgy én is úgy alszom, ahogy a párod: a jobb oldalamon, háttal az én páromnak, magzatpózban. Imádok kiskanál lenni, meg nem szeretek szemben lenni vele (nemtom hova tegyem a karomat, nem szeretem más kifújt levegőjét közvetlenül beszívni, ilyenek)
Nem lehet, hogy a barátnőd elrabolták az idegenek, és egy alakváltó vette át a helyét?
Simán előfordul az ilyesmi, láttam a tv-ben
Szaporodási ösztön.
- a magzatpózban alvás sérülésre utalhat. Előfordulhat fizikai, de inkább lelki fájdalom miatt. Gyötrődik.
- a kettesben levés igénye két dolog miatt lehetséges. Jelentheti azt, hogy magához láncol. Megköt, mint egy kutyát. Emellett jelentheti azt is, hogy felkészül lelkileg arra, hogy az életetekbe hamarosan bekerüljön egy új személy, aki miatt akkor már a "kettesben levést" qrva hosszú időre elfelejtheti. Így most kiéli magát ilyen tekintetben. Az, ha sűrűn hangoztatja is, egyfajta tagadás, hisz hamarosan hármasban lesztek, készülj fel, mert a szülésben (gyermekáldásban) Ő áldozati szerepben fog előtted tetszelegni - azaz MIATTAD szült, MIATTAD b*szta el az alakját, MIATTAD nincs egy szabad perce sem, stb, stb, stb.
- állandó szeretkezési kényszer - ez egyrészt azért kell, mert a nők a szerelemben hisznek és csak azt tarják elfogadhatónak. Csak a szerelem adta érzelmi sokk, amire éheznek. Ha ez csökken, az náluk kétségbeesést okoz. Pedig a szeretetté átalakuló szerelem sokkal erősebb kapocs. Valóban nem olyan intenzív, de tartósabb és mélyebb kötődés. Az átalakulás alatt és után a nők nagy része a lelkét akarja simogattatni, ezzel bizonygatva, hogy még mindig vonzónak találod és kívánod őt. Van aki ezért kényszeresen dugni akar. A Te esetedben viszont inkább a szaporodási ösztönt érzem erősnek. Teherbe akar esni. Készülj fel, mert a szex mennyisége és a minősége a szülés után szignifikánsan csökken. DURVÁN!!! Konkrétan a nullára redukálódik.
Summary: a hölgy a leírtak alapján kissé labilis. Garantált manipulátor lesz ha anyává teszed. A gyerek az esetek nagy részében tárgyiasítva van - csak eszköz. Eszköz Apuci ellen! Kösd föl a gatyád!!!!!
... vagy ....
MENEKÜLJ!!!!!!
Dobd ki amíg nem késő! Költözz el mellőle minimum 150 kilométerre! Sose tudja az új lakcímedet. Változtasd meg a telefonszámodat, takarítsd el magad a közösségi oldalakról és a személyazonosságodat is cseréld le!!!!!! Különben utánad meg és kivégez ..... letépi a fejet, mint az imádkozó sáska! Mentsd magad!!!!
Isten óvjon Testvérem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!