Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa a párom viselkedése?
Mostanában pár hónapja felvette ezt a szokást, hogy vasárnap reggel 10 fele már lohol haza. Pénteken jön délben hozzánk, én készülök neki, és vasárnap reggelig vagyunk együtt, a héten nem tudunk találkozni máskor.
Vasárnap reggel gyorsan hajat mos, megborotválkozik, levágja a körmét, majd itt hagyja a szennyes pizsamáját nálam, adok neki a süteményből amit készítettem, és a kocsijába pattan és megy haza. Még előtte letisztítja a cipőjét.
22 évesen ez megszokott dolog? Anyának is feltűnt már a viselkedése, szóvá is tette, hogy nagyon jól megszervezi az életét, én meg itthon ülhetek egész nap program nélkül a hétfőt várva, mert minden barátnőm a barátjával van ilyenkor.
22L
Ha előtte nem volt ilyen és most hirtelen feltűnt ez a dolog, az nálam is gyanúra adna okot.. ha rákérdezel mit mond? Nagyon úgy tűnik a leírásból, mintha valakihez sietne..
Más dolog nincs? Telefon rejtegetés?
Edzeni szoktam illetve a szakdogozatomat írom vasárnap. Sokat szokott rohangálni a családi vállalkozás miatt, illetve a hobbijával is keres pénzt de a héten én pl. többet dolgozom gyakornokként.
Elvileg mert dolga van apukájával, meg segít a testvérének matekból mert gimnazista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!