Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a viselkedés természetes egy nőnél?
Nem tudom, mennyire lehet rendben, de én ilyen téren elég racionális vagyok, számomra kizáró ok egy kapcsolatra.
Van a társaságunkban egy fiú, meg egy lány. Négy éve együtt vannak, de minden egyes közös esténk arról szól, hogy a lány megsértődik és hazamegy, ritkábban a fiú is. És minden egyes alkalommal erről kell, hogy szóljon minden. Nagyon unom.
Ettől függetlenül 4 éve tart a kapcsolatuk, az nem olyan rossz.
Ugyan ilyen kapcsolatban voltam, akár mi volt tudta hogy nem hagyom csak úgy ott és evvel próbált nyomás alá helyezni... 3 évig tartott, én nagyon szerettem és én is mindig próbáltam a legjobbat nyújtani... De valahogy mindig ide kerültünk.. Folytonos bizonytalanság pedig szellemileg és lelkileg is fárasztó.. Amikor már ez a stratégia nem jött be , akkor pedig messzebbre ment. Olyan dolgokat csinált , amiket nem tudtam sehogy sem tolerálni. Folyamatos manipuláció, folyamatos nyomás alá helyezés, a legkisebb dolgok miatt is.. Èn mèg egyszer nem mennèk ilyen messzire... De persze voltak szép pillanatok is...
24/F
Elég komoly probléma, ha ezzel fenyegetőzik, vagy még rosszabb ezt mondja anélkül, hogy felfogná ennek súlyát. Te hogyan reagálsz erre?
Amúgy tiszta Bokros Lajos ő akart mindig lemondani azonnal, ha valakinek nem tetszett a csomagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!