Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem furcsa a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa a párom viselkedése?

Figyelt kérdés

Mostanában pár hónapja felvette ezt a szokást, hogy vasárnap reggel 10 fele már lohol haza. Pénteken jön délben hozzánk, én készülök neki, és vasárnap reggelig vagyunk együtt, a héten nem tudunk találkozni máskor.

Vasárnap reggel gyorsan hajat mos, megborotválkozik, levágja a körmét, majd itt hagyja a szennyes pizsamáját nálam, adok neki a süteményből amit készítettem, és a kocsijába pattan és megy haza. Még előtte letisztítja a cipőjét.

22 évesen ez megszokott dolog? Anyának is feltűnt már a viselkedése, szóvá is tette, hogy nagyon jól megszervezi az életét, én meg itthon ülhetek egész nap program nélkül a hétfőt várva, mert minden barátnőm a barátjával van ilyenkor.

22L

2021. ápr. 20. 10:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy már hívja az öccse, hogy mit hozzon a McDonald’sból ebédre, mert náluk nincs a városban, illetve az anyukája hívja, hogy hányra ér oda, mindezt vasárnap reggel.
2021. ápr. 20. 10:36
 12/27 A kérdező kommentje:
Úgyhogy valószínűleg rá van szállva a családja, hiszen nem a saját pénzéből vette az utóját stb. De akkor nem ez a megszokott másoknál
2021. ápr. 20. 10:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
És nem furcsa, hogy előtte úgy készülődik, mintha találkozója lenne? :) Főleg,hogy egy ideje csinálja csak ezt, nem mióta ismered.
2021. ápr. 20. 10:40
 14/27 anonim ***** válasza:
47%
Talán jólesne neki ha olyan barátnője lenne aki nem a gyakorikérdéseken találgat az életéről hanem vele együtt éli és beszélget vele.
2021. ápr. 20. 10:41
 15/27 anonim ***** válasza:
56%

Most bocs, de ez alapján úgy látom dolga van. Péntektől vasárnap reggelig ott ül nálad, nem elég? Te kerítesz ekkora feneket ennek, hogy ilyen süti meg olyan készülés. Ott vagy neki kéznél és annyira életképtelen vagy, hogy nélküle nem tudod magad elfoglalni. Te egész nap ott vagy a családoddal, neki miért kéne ott ülnie? Az nem az otthona.

Mióta vagytok együtt? Ott áll üresen a lakása a pasidnak, miért nem oda mentek hétvégén, miért nálatok kell lenni?

2021. ápr. 20. 10:43
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem akar áthívni a lakásába, mert nem akar közösen fōzni velem vagy esetleg rendelni valamit.
2021. ápr. 20. 10:44
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

16

??????

Ez aztán komoly kapcsolat, hogy ennyit sem akar veled csinálni a párod.

2021. ápr. 20. 10:45
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Miért azután vágja a körmét, hogy veled van, miért nem előtte?

(If you know what I mean...)

2021. ápr. 20. 10:48
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

Kerdezo komolyan nem tunik fel hogy..

-nem akarja hogy lasd a lakasat?

-nem neked apolja magat hanem amikor elmegy toled?

-hogy a hetvege egyharmadat nelkuled, nem tudni hol tolti?

2021. ápr. 20. 11:19
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
Ez pizsiparty, nem kapcsolat. Mitol lesz ez komoly kapcsolat? Lathatoan azt se tudod, kicsoda, micsoda, mit csinal.
2021. ápr. 20. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!