Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa a párom viselkedése?
Mostanában pár hónapja felvette ezt a szokást, hogy vasárnap reggel 10 fele már lohol haza. Pénteken jön délben hozzánk, én készülök neki, és vasárnap reggelig vagyunk együtt, a héten nem tudunk találkozni máskor.
Vasárnap reggel gyorsan hajat mos, megborotválkozik, levágja a körmét, majd itt hagyja a szennyes pizsamáját nálam, adok neki a süteményből amit készítettem, és a kocsijába pattan és megy haza. Még előtte letisztítja a cipőjét.
22 évesen ez megszokott dolog? Anyának is feltűnt már a viselkedése, szóvá is tette, hogy nagyon jól megszervezi az életét, én meg itthon ülhetek egész nap program nélkül a hétfőt várva, mert minden barátnőm a barátjával van ilyenkor.
22L
Most bocs, de ez alapján úgy látom dolga van. Péntektől vasárnap reggelig ott ül nálad, nem elég? Te kerítesz ekkora feneket ennek, hogy ilyen süti meg olyan készülés. Ott vagy neki kéznél és annyira életképtelen vagy, hogy nélküle nem tudod magad elfoglalni. Te egész nap ott vagy a családoddal, neki miért kéne ott ülnie? Az nem az otthona.
Mióta vagytok együtt? Ott áll üresen a lakása a pasidnak, miért nem oda mentek hétvégén, miért nálatok kell lenni?
16
??????
Ez aztán komoly kapcsolat, hogy ennyit sem akar veled csinálni a párod.
Miért azután vágja a körmét, hogy veled van, miért nem előtte?
(If you know what I mean...)
Kerdezo komolyan nem tunik fel hogy..
-nem akarja hogy lasd a lakasat?
-nem neked apolja magat hanem amikor elmegy toled?
-hogy a hetvege egyharmadat nelkuled, nem tudni hol tolti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!