Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra tudjak hinni?
Vissza akarom szerezni a hitem.De félek a csalódástól.Nincs sok tapasztalatom, de estem már pofára. Tudom milyen, ha nem szeretnek viszont.Most van valaki akivel nagyon jó,még friss a dolog.De nem merek beleszeretni.Pedig nem akarom hogy én rontsam el-ezzel-.
15/L
"Te döntöd el, hogy a szíved ajtaját mire használod...nyitod vagy csukod"
Fiatal vagy még, ne aggódj, pofára fogsz még esni néhányszor, ez az élet. :) A szeretet, szerelem fontos dolog. Szeresd, aztán, ha kiderül, hogy mégsem érdemli meg, csendben távozz...
Mit tegyek hogy újra tudjak hinni?
Vissza akarom szerezni a hitem.De félek a csalódástól.Nincs sok tapasztalatom, de estem már pofára. Tudom milyen, ha nem szeretnek viszont.Most van valaki akivel nagyon jó,még friss a dolog.De nem merek beleszeretni.Pedig nem akarom hogy én rontsam el-ezzel-.
15/L
15 évesen. Gratz.
Jojoo.lehet oltani:D
Nem azt mondtam nem akarok/tudok.azt h nem merek.Csak pár megerősítő szóra volt szükségem,amit az első hozzászólásban meg is kaptam.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!