Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnyák a melleim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyák a melleim, hogy működhetne így?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, eddig már sokszor lefekdütünk, de szinte mindig póló volt rajtam. Ő győzködött az elején, hogy vegyem le, legalább a pólót, és volt, hogy így is tettem. Majd egyszer lekerült a melltartó, és részemről ez egy nagyon nagy lépés volt, szex után mégse mondott semmit, sőt, kínosan kerüljük ezt a témát, és azóta nem is kéri, még azt sem, hogy a pólót levegyem. Nekem visszajelzésre lenne szükségem, de nem merek kérni, mert félek a válaszától, hogy ő is visszataszítónak találja, de így meg elég rossz szex közben, hogy mindig melltartó+pólóban vagyok. Szerintetek erre mi a megoldás? Nem kérhetem, hogy nyugtass már meg légyszi, hogy nincs vele gond, mert akkor tudom, hogy ez nem az ő vélemémye, csak az, amit hallani akarok. Köszönöm előre a válaszokat:) (21L, 24F)

2021. ápr. 17. 14:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Jaaaa és ha nagyon zavar hordj valami szexi fehérneműt.. az segíthet...
2021. ápr. 17. 15:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kérhetem, hogy nyugtass már meg légyszi, hogy nincs vele gond, mert akkor tudom, hogy ez nem az ő véleménye, csak az, amit hallani akarok."

Pedig itt is többségében olyan válaszokat fognak írni és felpontozni, amiket kellemes olvasni.

A #9-es által belinkelt képen nem tubuláris mellek vannak, hanem csak simán lógó normális mellek. Itt a bal oldali fotó egy sokkal markánsabb példa:

[link]

Ha neked tényleg ilyen, akkor az egyik kellemetlen igazság, hogy ez nem egyszerűen alakváltozat, hanem a mellszövet fejlődési hiányossága és gyakran tejtermelési gondokkal jár.

A másik kellemetlen igazság, hogy emberek vagyunk, a nagy többségnek számít a külső, különösen fiatal korban.

Ugyanakkor egyikből sem következik, hogy ne találhatnál olyan párt, aki így is elfogad. A mostani párodnak ez nem igazán sikerül (ettől még nem lesz rossz ember), de ne add fel. És ha találsz valakit, ne szégyellősködj, hogy magadon hagyod a pólót meg hasonló. Úgyis lekerül. És csak úgy érdemes valakivel együtt lenni, csak úgy felszabadító és örömteli a szex, ha nem kell a másik előtt szégyenkezned. Sok sikert!

2021. ápr. 17. 16:27
 23/40 anonim ***** válasza:
62%
Semmi baj a melleiddel. Remélem nem kell majd 20 év, hogy rájöjj.
2021. ápr. 17. 16:41
 24/40 Miss Endzsi ***** válasza:
66%
Ez rendellenes fejlődés, ahogy irták. Most mondhat bárki bármit, ez zavaró tud lenni, én se örülnék neki, nekem más gond adatott, én biztosan megcsináltatnám, hisz ez rendellenesség, nem egy egyszerűen túl kicsi a mellem nem tetszik phejj. Szerintem még tb-re is megoldható lenne, első körben egy pszihológust keresnék evégett.
2021. ápr. 17. 16:53
 25/40 anonim ***** válasza:
86%

Jesszus. Nőként írom. Ha nem akar tetőtől-talpig végigcsókolni, cirógatni, kényeztetni és neki (és neked is) komolyan belefér hogy pólóban+melltartóban csináljátok, akkor van egy rossz hírem: ez a fiú nem téged, hanem csak a puncidat akarja. Neki az bőven elég, és nem te érdekled.

(tapasztalatból mondom)

2021. ápr. 17. 19:34
 26/40 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:)
2021. ápr. 17. 20:47
 27/40 anonim ***** válasza:
79%
#25-ös, ezt én is tapasztaltam már, igazad van.
2021. ápr. 17. 23:52
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy téged zavar és ez el is fogadható, de csak téged kéne. Nem a kedves párodat. Érted? Nem a te embered. Éretlen és tuskó. Mert hallgat nem lesz kedvesebb. Pontosan tudja, hogy téged ez mennyire feszélyez és eszében sincs megnyugtatni. Hidd el, innentől a melleid lesznek a beléptető. Ha valaki itt elhasal, már tudhatod, hogy milyen felszínes.
2021. ápr. 18. 03:02
 29/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudnék ruhában szexelni, tök mind1 hogy néz ki a másik. Nekem illúzióromboló lenne. Ne haragudj, de elég szar egy kapcsolat lehet, ha nem akarja rólad a barátod "letépni" a ruhát sex előtt....
2021. ápr. 18. 16:37
 30/40 anonim ***** válasza:
19%
De ha meg le akarná tépni a pólót, azért szidnátok a srácot, hogy miért nem tartja tiszteletben, hogy a lány erre még nem áll készen.
2021. ápr. 18. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!