Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nehezseg mellett működhetne ez a tavkapcsolat?
Nyaralasom alatt megismertem egy helyi pincert Gorogorszagban,21 eves. Csak gorogul meg romanul tud a szulei miatt, angolul nagyon keveset. Mar kb 2 hetr beszelunk messengeren, ott is parszor talalkoztunk muszak elott.. miatta elkezdtem ujra romanul tanulni, de lehetetlrn, hogy en is anyanyelv szinten beszeljem. 1200 km van koztunk jelenleg, amiota hazajottem minden nap folyamatosan beszelunk, ejjel videochateltunk is. Ugy koszont el tolem, hogy majd ahogy vege a szezonnak jon hozzam. Beszelt rolam a szuleinek is,akik biztattak ot. Nagyon szeret engem, nala tobbet meg soha senki nem tett ertem, nem bant igy velem. O nagyon pozitivan all ehhez a dologhoz, en viszont ketelkedem benne, hogy ez működhetne
Jovo nyarig biztos,hogy nem fogok tudni menni,akkor is csak 1, max 2 hetre nyaralni
Valami megfogott benne es amiota "itthon" vagyok azt erzem, hogy nem itt kene lennem
"Nagyon szeret engem, nala tobbet meg soha senki nem tett ertem, nem bant igy velem."
Ez azért elég szomorú basszus. Nem lehet valami jó életed, ha ez igaz.
Igen, tudom es ezt mar a megismerkedesunkor elmondtam neki
Ket hete vagyok itthon, tobbszor is videochatelunk, folyton beszelunk, a szuleinek is egyre tobbet mond rolam
Ottani ido szerint fel 11tol 4ig, majd 6tol ejfelig-1 ig dolgozik,de mindig felkel reggel hogy meg munka elott beszeljunk+ napkozben is ir
Abban a keves szabadidejeben tanul magyarul, en pedig gorogul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!