Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy táv kapcsolat? Távkapcsolatok lehetnek és működhetnek jól?
Igen, vannak és lesznek is.
Nem annyiból áll, hogy távol vagyunk egymástól és minden happy, hanem sok apró dologból. Ha azok is működnek, a kapcsolat is fog, jó eséllyel.
Szerintem nem.
Ha például már órákra vagytok egymástól és Pesten laksz ő meg másik városban vagy faluban, (nyilván amik távol esnek egymástól, mert ha közel akkor más) egy idő után ez hatással lesz a kapcsolatotokra.
Az más téma, mikor kint tartózkodsz külföldön vagy valahol egy kis ideig, és azért kerültök egymástól messzire, de szerintem kell az a közelség- biztonságérzet amit az nyújt illetve tényleg jó és egyszerűbb ha közelebb lakik.
Szerintem is működhet, saját tapasztalatból mondom.
Köztünk 200 km van, már 2 éve és 3 hónapja nagyon boldogok vagyunk együtt, és előre láthatólag idén ősszel össze is fogunk költözni.
Ha a szerelmetek erős, megbíztok egymásban, egymással tervezitek a jövőt, akkor működhet, mivel csak tőletek függ az egész! :)
A párom másfél éve külföldön van, mégis működik. :)
Szeretet és akarat kérdése szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!