Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo otlet a parom neveben elbeszelgetni egy
lannyal a facebookon akivel flortolt regebb?
Jaaj hát veszélyes vizekre evezel... Bár ha már be tudsz jelentkezni a facebook-jába, akkor lehet hogy a visszaolvashatod a régebbi üzeneteket is. Bár az a véleményem hogy próbálj meg megbízni a párodban, de nekem sem tetszene ha más lányokkal chatelne.
2015. máj. 28. 14:04
Minek? Az igazi titkokat úgy sem fogod megtudni:D maximum azokat a csontokat fogod kapni odavetve, ami már le van rendezve, és nem lényeg:D
Egyébként gusztustalan, és jellemgyenge, no meg beteglelkű az az ember, aki ilyet tesz. Nekem ez a véleményem.
Az exem nője az ezt tette velem, a csontikat neki meg én dobtam. Most kezd kapálódzni, mert amit én akartam azt mind egy szemig kiderítettem, amit ő akart abból meg kapta a lerágott csontot.
2015. máj. 28. 14:06
3/16 A kérdező kommentje:
Mar reg ki van torolve amit regebb beszeltek, elolvastam amit tudtam akkoriban, tul sokat beszeltek kameran, amit nem lehet elolvasni ..... :)
Féltékenység? Minek? Megbizol benne vagy nem? Ha nem akkor semmi értelme. Ha meg igen akkor meg azért nincs értelme.
2015. máj. 28. 14:09
5/16 A kérdező kommentje:
Ezen all a bizalmam, hogy megcsalt vagy sem. Sajnos en az a tipus vagyok aki sosem menne olyanhoz ferjhez aki egy csokkal is megcsalta. O azt allitja, csak szorakozott, tetszett neki, h egy csaj nyomult ra....de ennyi ideig...hmm
Ez tuti h kiderül előbb utóbb. Ha nem találsz semmit akkor nagyon megégeted magad...pláne ha sokat beszéltek skypeon ,lehet h ha a lány azt hiszi h megint beszélnek randomra felhívja valamikor. Akk meg minden kiderül. Mindenképp öngól
2015. máj. 28. 14:19
Tudod mit? Csináld.. De majd ne lepődj meg ha kiderül és a kedves párod elgondolkozik rajta, hogy tényleg erre van-e szüksége.
2015. máj. 28. 14:20
Ez egy olyan dolog ami ha nem is mergezi meg a kettOtok kapcsolatat, viszont biztos hogy nyomot hagy benne.
2015. máj. 28. 14:26
hát én is féltékenykedő vagyok, de azért ilyen messzire nem mennék el, hogy kutakodjak! Főleg nem beszélnék senkivel az ő nevében. Ha kiderülne, hogy a párom ilyet tesz a hátam mögött, akkor nekem az hamarabb lenne válóok, mint a megcsalás. Ez beteges.
2015. máj. 28. 14:27
És mi van, ha most is tartják a kapcsolatot? Kamu fb, kamu email, telefonon is simán beszélhetnek. Gondolom nem vagyok összenőve 0-24-ben, legalábbis az ilyesmit aki akarja, úgy is kivitelezni tudja...:)
Ha ráírsz és ők pedig még mindig jóban vannak, hülyét is csinálhat belőled, mert rögtön leveszi, hogy a csaja vagy.
Mondjuk én már rég kiraktam volna...25N
2015. máj. 28. 14:30
Kapcsolódó kérdések: