Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év szélcsend után újra találkoztam az exemmel. Még mindig szeretem, de félek, vajon működhetne? 21/N
Az a helyzet, hogy ő 28 évesen már úgy érzi, hogy túl van azon, amire te most vágysz, és ezzel a korai lagzival akarna magához kötni.
Hiszen ő már megélt mnindent, amit akart, te fiatal, csinos és szép vagy, fel is nézel rá, ő most már be akarja biztosítani a családalapítást.
Neked azonban (és ehhez minden jogod megvan) ehhez egyáltalán nem fűlik a fogad. Innentől kezdve pedig alapjaiban omlott össze a "közösek a céljaink" tézis. Ez egyszerűen NEM IGAZ. Jelen helyzetben nem közösek a céljaitok.
Csak te azt hiszed, hogy ha már ez a kapcsolat is ennyire nehezen jött össze, akkor majd nem lesz más. Pedig lesz. Átlagos nőként, átlagos életvitellel is évi több tíz férfi fog feléd közeledni, ha kicsit is jobban nézel ki, akkor a százas nagyságrendet is elérheti majd.
21 éves vagy és még rengeteget fogsz fejlődni, tanulni, tapasztalni és látni a világból.
Most az a kérdés, hogy járjatok-e újra, és nem az, hogy hozzámenj-e feleségül!
És ha szereted és ő is szeret Téged miért ne próbálnátok meg újra együtt?
Csak nyerhetsz vele, egy társat vagy tapasztalatot, vagy mindkettőt.
Szerintem hajrá!!!
Talán szereted őt, de úgy tünik a leírásból, hogy annyira mélyen nem vonz a személye, hogy a szabadságot (ismerkedések, saját vágyak) fel add miatta. Szerintem ez a döntő. Ő nem olyan fontos. Illetve fontos, csak mellette nem lehetnek saját utak. Akkor ez - akárhogy is kerülgetjük - nem mély szerelem, inkább csak barátság.
Amikor megtalálja egy férfi azt a nőt, aki szivének ilyen fontos, akkor merül fel az elköteleződés. Lehet hogy ez ijesztő kívülről, de ha te tudnád hogy ki az akiben 100%-ig biztos vagy, annyira bejön mindenhogy, akkor te sem keresnél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!