Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma van 6 éve, hogy először találkoztam a barátommal, de ahelyett, hogy örülnék neki, nagyon elszomorít, hogy még mindig "csak" a barátom?
Miert olyan fontos h feltetlen hazassaggal fejezze ki ezt ?
Ha alapbol szeret, a kedvedben jar, erted tesz mindent, az nem eleg ?
Mondom ugy, h mi is 6 eve egyutt, es mar 4 honapja hazasok, de nekunk ez kozosen jott, es egy elmenykent eltuk meg, de elaurolom, amugy semmmit nem valtoztat....
Talan kicsit a ferjem jobban akarta, de nekem is jo moka volt, de amugy a kapcsolatot jobb esetben nem valtoztat...
Nem szándékoztam rinyálni, csak egyedül vagyok és gondoltam leírom, amit gondolok...
Eleinte úgy tűnt, hogy ő is házasságpárti, de azóta úgy tűnik elfogyott a lelkesedése. De nem igaz, hogyha 5 éve még benne lett volna, akkor most már nem és a legidiótább kifogásokkal jön az utóbbi időben, amitől szintén sírni tudnék... Pl.: olyan sokszor mondod mostanában, hogy ilyenkor fél évre elfelejtem. Kérdeztem, hogy miért, amúgy eszedbe jut? Válasz: igen, NÉHA. Hát... Inkább nem írom le amit ilyenkor érzek... Hihetetlen, hogy nem tudja elmondani, hogy mit gondol.
Harmasnak igaza van. Mi mikor elso nap osszejottunk, mar akkor mondta h tudja, elvesz felesegul.
En mondtam, h nem is ketelkedem, h mi orokke egyutt leszunk, de a hazassag nem olyan fontos feltetlen, de ha szeretne benne vagyok. De nem ezen mulik a minosegi kapcsolat.
Megtargyaltuk szepen az ido folyaman h kinek mi a kozos eletcelja.
Aztan vegul nekem is kedvem lett a hazassagos mokahoz.
De mondom...nem ezen mulik.
"Inkább nem írom le amit ilyenkor érzek... Hihetetlen, hogy nem tudja elmondani, hogy mit gondol." - szerintem ez a faszi tok nyiltan kimondja, hogy nem akar toled semmi ilyesmit, csak jo az allando punci es egy biztos kapcsolat kenyelme.
İnnentol kezdve te dontesz, hogy maradsz a baratnoje amig meg nem talalja az igazit vagy keresel olyan embert, akivel egyek az elkepzeleseitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!