Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem zavar és elszomorít, hogy nem mondja nekem a párom, hogy "SZERETLEK". Ti voltatok már így?
En se mondom ki soha. Egyszeruen ...nem tudom :D vagyis pont h neki nem mondom soha, mert valahogy en ahhoz "kemeny" vagyok.
De pontosan tudja h imadom. 5 eve jarunk, minden torodest megadok neki.
Nalam a szerelem, szeretet, hogy reggel az elso, este az utolso gondolatom is o.
Hogy reggel inkabb korabban kelek hogy neki megcsinaljam az ebedjet amit elvisz. Ejfelkor ha megkivan egy kis muffint, 30 percen belul kesz. Barmilyen lelki baja van, azt kozosen megoldjuk. Sosincs egyedul a problemajaval. Teljesen tamogatom, a keze ala dolgozom ugymond. Ismerem minden szokasat. Ha nem talal semmit, csak egy fel szo es tudom mit akar, es hol keresse. Es stb.
Nem tudom kimondani. De mimden tettemmel es gondolatommal ezt sugarzom. Erzi. Es nem kenyszerit bele h kimondjam. Nekem a szeretet nem egy szo, hanem egy eleten at tarto viszonyulas a masikhoz. Nem egy plussparna karacsonyra, hanem egy egesz eves kulon onmagamon sporolas hogy meglepjem egy udulessel.
Aki erti, erti.
22L
Igen, ha érzed a tetteiből, akkor nincs baj, vannak emberek, akik valamiért nem tudják kimondani.
Viszont ha már nem érzed rajta, kérdés, érdemes-e tovább folytatni. :(
Tényleg érdemes a szeretetnyelvekről olvasni, nagyon jól leírják azt, ami a háttérben állhat. Nem mindenki ugyanúgy fejezi ki a legőszintébben az érzelmeit. Van, aki pl. nem szereti gyakran mondani, mert akkor elértéktelendik neki a szó, stb.
Ill. nőként mondom, hogy az baromi irritáló tud lenni, ha folyton kérdezgeted, hogy "jaj, cica, szeretsz?"... ilyenkor tényleg olyan kierőszakolós, passzív-agresszív fílingje van.
Helyette inkább csak simán mondd el kérdzegetés nélkül, hogy neked szükséged van szóbeli megerősítésre.
Az exem a kapcsolatunk második napján szerelmet vallott, napi szinten mondogatta, hogy szeret, ódák, stb. Sokáig voltunk együtt, de egy idő múlva már semmit nem ért, hogy hangoztatja, hogy szeret, közben meg más lányok képeire csorgatta a nyálát, hazudozott, stb.
A jelenlegi párom összesen kétszer, ha mondta magától, hogy szeret, azok ünnepek voltak számomra, így, hogy nem mondogatja, nagyobb súlya is van, mindemellett ő tettekkel bizonyítja inkább. Érzem, tudom, hogy szeret. Jól esik hallani persze, elhiszem, hogy szeretnéd. De ha ezen kívül más probléma nincs a kapcsolatotokban, akkor engedd el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!