Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem zavar és elszomorít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondkiamiterzel kérdése:

Engem zavar és elszomorít, hogy nem mondja nekem a párom, hogy "SZERETLEK". Ti voltatok már így?

Figyelt kérdés
Azt mondja ez neki nem jön úgy, ha rákérdek, ami már ciki akkor mondja, hogy igen. Megkérdi miért kérdezem, sokszor elmondtam, azért mert szükségem van rá, hogy a tetteken túl halljam kinyilatkoztatva, vallomásként amit érez mint, ahogyan én is mondom neki magamtól. Nagyon szeretem őt, de ez nagyon bánt így férfiként pedig ahogy olvasom ez fordítva szokott lenni, a férfiak nem szokták mondani.

2017. jún. 12. 01:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a "SZERETLEK" szó érzelmeket tükröz.Nem értem, hogy lehet tudatosan mondani, érzelmek nélkül. Ha valaki így hallja hamar kiábrándul, jó nagyot csalódik a másikban. Ha nem őszintén, és nem szívéből mondja, akkor inkább ne mondjon semmit!
2017. jún. 12. 10:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem is mondott semmi ilyet! De mi megbeszéltük, hogy happy-ből vagyunk együtt. :-)
2017. jún. 12. 11:45
 13/26 anonim ***** válasza:
Karlowy sajnálom a barátnődet. Gyanítom hogy érdekkapcsolatból voltál vele jóban! Tudatos szeretlek szót, így lehet kimondani. Részvétem.:(
2017. jún. 12. 12:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet. Ha tettekkel kimutatja, hogy szeret, akkor ne rugózz ezen! Nekem sokáig mondta a férjem, hogy szeret, meg ki is mutatta, de nem ért hozzám. Se egy csók, se egy ölelés, se egy érintés. Szex csak akkor volt, ha én kezdeményeztem. De csak szex. Előjáték, simogatás, puszik ilyesmiről már nem is álmodoztam. Nagyon sokszor beszéltem vele erről, de mindig csak időleges volt a javulás. Pár napig odafigyelt, aztán maradt minden a régiben. A megoldást az hozta, hogy elengedtem a témát. Nem nyaggatom ezzel többet. Viszont elkezdtem úgy viselkedni vele, ahogy szeretném, hogy viselkedjen velem. Lassan, nagyon lassan kezd ráérezni az ízére. Már olyan is előfordult, hogy megölelt teljesen magától. Meg olyan is volt, hogy rám mászott. Jól meglepett, hogy ő ilyet is tud. ;)
2017. jún. 12. 16:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Összekeversz valakivel. Én nem akartam őt, és ő sem engem. Minket összefújt a szél. Ez így volt jó. Hacsak nem az volt az érdekem, hogy adhassak neki, minél többet. Nem kell senkit sajnálni, mi csak barátok voltunk. Legalább is azt hittem.
2017. jún. 12. 21:59
 16/26 anonim ***** válasza:
15/15: El tudom képzelni azt a minél több adást üresen kongó szeretet szó kimondásával. Ne csodálkozz, hogy kidobtak! A nők oda mennek, ahol érzik a szerelmet. Saját bőrömön tapasztaltam.
2017. jún. 12. 22:39
 17/26 anonim ***** válasza:
A szerelem az múlandó, mi megegyeztünk, hogy jó egymással és ezért voltunk együtt. Neki az volt a baja, hogy nem látta rajtam a lelkesedést. De napi 10-12 óra után nem volt mindig kedvem ehhez.
2017. jún. 13. 09:53
 18/26 anonim ***** válasza:
17:Így tiszta a képlet. Haver, csak segíteni akartam. Elbaltáztam én is, mostmár rohadtul odafigyelek!
2017. jún. 13. 10:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nem baltáztam el, mindennek van egy életideje. Ő vagy többet akart, vagy kevesebbet. Valószínű kevesebbet, mert kidobott. Amúgy, egy angyal volt, nagyon is jó csaj. Menyhárt Jenő mondja, hogy "jó veled, hát ennyi". Mi is így voltunk, csak feladta. https://www.youtube.com/watch?v=41DADLcagN8
2017. jún. 13. 10:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Angyal nagyon jó csaj ide vele! Meg folyamatosan mondja nekem, hogy szeret! :-)
2017. jún. 13. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!