Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnyák a melleim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyák a melleim, hogy működhetne így?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, eddig már sokszor lefekdütünk, de szinte mindig póló volt rajtam. Ő győzködött az elején, hogy vegyem le, legalább a pólót, és volt, hogy így is tettem. Majd egyszer lekerült a melltartó, és részemről ez egy nagyon nagy lépés volt, szex után mégse mondott semmit, sőt, kínosan kerüljük ezt a témát, és azóta nem is kéri, még azt sem, hogy a pólót levegyem. Nekem visszajelzésre lenne szükségem, de nem merek kérni, mert félek a válaszától, hogy ő is visszataszítónak találja, de így meg elég rossz szex közben, hogy mindig melltartó+pólóban vagyok. Szerintetek erre mi a megoldás? Nem kérhetem, hogy nyugtass már meg légyszi, hogy nincs vele gond, mert akkor tudom, hogy ez nem az ő vélemémye, csak az, amit hallani akarok. Köszönöm előre a válaszokat:) (21L, 24F)

2021. ápr. 17. 14:12
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
Milyenek a melleid, hogy ennyire csúnyának tartod őket? Komolyan érdekelne.
2021. ápr. 17. 14:13
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
Szerinted mi a baj a melleiddel? Mit nem szeretsz benne?
2021. ápr. 17. 14:14
 3/40 anonim ***** válasza:
89%
Miert nem kerhetned tole h kicsit boostolja az onbizalmad?
 4/40 anonim ***** válasza:
91%

Valoszinüleg a válaszok olyanok lesznek, hogy küldj képet a melledről...

Egyébként, ha szeret, akkor téged szeret, teljesen függetlenül attól, hogy milyenek a melleid.

5/40 anonim ***** válasza:
86%

Mit értesz csúnya alatt?

(Fognak képet kunyerálni a lúzerek, de semmiképp ne küldj senkinek, ha nem akarod napiszaron viszontlátni!)

2021. ápr. 17. 14:15
 6/40 A kérdező kommentje:
Tubuláris melleim vannak. Nem elég, hogy kicsik, de csúnyák is. Meg szeretném műttetni majd, de az rengeteg pénz:(
2021. ápr. 17. 14:16
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is tubularis melleim vannak, en se szeretem oket.:(
2021. ápr. 17. 14:17
 8/40 anonim ***** válasza:
71%
Lapos hegyes és kicsi?
2021. ápr. 17. 14:18
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyen? (Az előtte kép)

2021. ápr. 17. 14:20
 10/40 A kérdező kommentje:
Igeen, és még szét is áll, bazi nagy mellbimbóval az elején, ami inkabb lefele áll, mintsemhogy előre nézzen. Komolyan borzalmas.:D
2021. ápr. 17. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!