Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ezzel a célja barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Már többször próbáltam elmondani neki hogy még nem állok készen a gyerekvállalásra. S nem tudom megmondani mikor lesz itt az idő.
Ő csak jön a gyerek témával, én mondtam más gondjaim vannak most és még szeretnék biztosabb alapokat.
De ő csak ezzel jön, és nyomás alá tesz. Nyaggat, versecskék apaságról , családról stb. amiben az áll h igazából csak szeretet kell a gyerekhez stb..(persze mintha az felnevelné a gyereket meg megoldaná a gondokat.. )
Mindig azt mondtam neki ha úgy érzi nem tud tovább várni, meg fogom érteni és nem állok a szakítás útjába h mást találhasson.
2021. ápr. 16. 15:51
11/12 anonim válasza:
itt az a kérdés, hogy akarsz-e gyereket vagy sem? Ha nem, akkor tudod a választ, ha igen (de nem most, és nem tőle), akkor is egyértelmű, hogy mit kell tenned.
12/12 anonim válasza:
#11:
Teljesen egyértelmű, hogy mit kéne tennie, de az is, hogy soha nem fogja megtenni. Csak ma kiírt három kérdést. Ezt élvezi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!