Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat eszik a párotok? Anyagil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Figyelt kérdés
70-30 arányban vagy ilyenkor hogy kellene ? Rengeteg hus, edessegek... én meglennék nélküle h ilyesmit egyek mint tejszelet stb
2021. ápr. 14. 07:51
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem minek kell támadni a kérdezőt!? Vannak alap élelmiszerek amiket muszáj megvenni, mert szüksége van rá a szervezetnek. Nem koplalnak, rendesen főz a kérdező.

Az édesség nem alapélelmiszer, hanem egyre inkább a luxuskategória. Nagyon sokan kénytelenek lemondani róla. Biztos mindenki látott már anyukát ahogy az édességes polcok elől vonszolja el a gyerekét, mert nem tellik rá, van fontosabb is, mégsem mentetek oda veszekedni vele, hogy miért nem máson spórol. Kb ez a helyzet itt is. Vegye meg heti 1-2x, de nem minden nap ezzel kell lakjon jól!

2021. ápr. 14. 12:58
 42/58 A kérdező kommentje:

40 Ez nem kényszerítés hanem józanész kerdese. Mert ha azt mondom nem kell édesség, anélkül meg lehet lenni.

De azt nem mondhatom, hogy oké holnaptól nem fürdünk mert a vízdíjon akarok spórolni. Mert tisztálkodni alapvető fontosságú dolog.

2021. ápr. 14. 12:58
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Jó, 38-as, de ha hónapról-hónapra éltek, akkor valószínűleg nem költötök naponta 4-500 forintot csak édességre. Mert ha igen, akkor a ti pénzügyi kultúrátok is a béka feneke alatt van.

A kérdezőnek, mint írta, nem az a baja, hogy a párja néha enne ilyet, hanem hogy napi szinten erre költ, holott láthatóan nem fér bele.

2021. ápr. 14. 12:59
 44/58 A kérdező kommentje:
43 Belefér csak lehetne ezt mondjuk hasznosabb dologra költeni vagy megspórolni. Nem eheztetni akarom.
2021. ápr. 14. 13:00
 45/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudtok félretenni pénzt, akkor nem, nem fér bele.

Ez alapvető pénzügyi kultúra, a fizetés minimum 10%-át minden hónap elején el kell rakni egy megtakarítási számlára vagy párnacihába, ki mit szeret, és úgy kell kezelni, mintha az a pénz nem is lenne, a többiből kell gazdálkodni és annyit vásárolni, ami abba belefér.

2021. ápr. 14. 13:03
 46/58 A kérdező kommentje:

45 Nem vagyunk jómódúak, nem tudnánk olyan sokat félretenni. De attól még szerintem oda lehetne figyelni jobban a kiadásokra.

Számomra fura , hogy ő tőlem is szegényebb családból jött de mégis ha beszabadul televeszi magát csokikkal stb vel.

2021. ápr. 14. 13:09
 47/58 anonim ***** válasza:
4%

"De miért az a mérce, hogy TE mennyit eszel? Ki mondta, hogy az a normális és nem az, amennyit ő eszik? "

Bírom az ilyen kérdést.

Oké, DE: miért zabáltassa fel a pénzét a másikkal???

2021. ápr. 14. 13:15
 48/58 anonim ***** válasza:
31%
Látom, amúgy többségben vannak a zabagép pasi válaszolók. Nagggyon ki tudnak állni a kérdező párja mellett.
2021. ápr. 14. 13:16
 49/58 A kérdező kommentje:

48. Engem is meglepett mindneki mennyire szereti a hasát.

Basszus én is szeretnék sok mindent, de felfogom hogy másra kell a penz. Meg főleg ilyenekre aminek semmi látszatja ....

2021. ápr. 14. 13:18
 50/58 anonim ***** válasza:
51%

" Én a kérdező szavaiból nem úgy veszem ki, hogy napi 3 tábla csokit megeszik a párja, hanem úgy, hogy sajnálja rá azt a napi 300 Ft-ot."

Az havi 10 ezer. F@szságokra.

2021. ápr. 14. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!