Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Nem értem minek kell támadni a kérdezőt!? Vannak alap élelmiszerek amiket muszáj megvenni, mert szüksége van rá a szervezetnek. Nem koplalnak, rendesen főz a kérdező.
Az édesség nem alapélelmiszer, hanem egyre inkább a luxuskategória. Nagyon sokan kénytelenek lemondani róla. Biztos mindenki látott már anyukát ahogy az édességes polcok elől vonszolja el a gyerekét, mert nem tellik rá, van fontosabb is, mégsem mentetek oda veszekedni vele, hogy miért nem máson spórol. Kb ez a helyzet itt is. Vegye meg heti 1-2x, de nem minden nap ezzel kell lakjon jól!
40 Ez nem kényszerítés hanem józanész kerdese. Mert ha azt mondom nem kell édesség, anélkül meg lehet lenni.
De azt nem mondhatom, hogy oké holnaptól nem fürdünk mert a vízdíjon akarok spórolni. Mert tisztálkodni alapvető fontosságú dolog.

Jó, 38-as, de ha hónapról-hónapra éltek, akkor valószínűleg nem költötök naponta 4-500 forintot csak édességre. Mert ha igen, akkor a ti pénzügyi kultúrátok is a béka feneke alatt van.
A kérdezőnek, mint írta, nem az a baja, hogy a párja néha enne ilyet, hanem hogy napi szinten erre költ, holott láthatóan nem fér bele.

Ha nem tudtok félretenni pénzt, akkor nem, nem fér bele.
Ez alapvető pénzügyi kultúra, a fizetés minimum 10%-át minden hónap elején el kell rakni egy megtakarítási számlára vagy párnacihába, ki mit szeret, és úgy kell kezelni, mintha az a pénz nem is lenne, a többiből kell gazdálkodni és annyit vásárolni, ami abba belefér.
45 Nem vagyunk jómódúak, nem tudnánk olyan sokat félretenni. De attól még szerintem oda lehetne figyelni jobban a kiadásokra.
Számomra fura , hogy ő tőlem is szegényebb családból jött de mégis ha beszabadul televeszi magát csokikkal stb vel.

"De miért az a mérce, hogy TE mennyit eszel? Ki mondta, hogy az a normális és nem az, amennyit ő eszik? "
Bírom az ilyen kérdést.
Oké, DE: miért zabáltassa fel a pénzét a másikkal???

48. Engem is meglepett mindneki mennyire szereti a hasát.
Basszus én is szeretnék sok mindent, de felfogom hogy másra kell a penz. Meg főleg ilyenekre aminek semmi látszatja ....

" Én a kérdező szavaiból nem úgy veszem ki, hogy napi 3 tábla csokit megeszik a párja, hanem úgy, hogy sajnálja rá azt a napi 300 Ft-ot."
Az havi 10 ezer. F@szságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!