Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg
18 Igen, képzeld el azzal kapcsolatban is odafigyelek, hogy én mire költök.
19 akkor kerüld képzeld el igyis több olyan hónap is volt mikor többet kerestem mint ő, akkor legyen már beleszólásom, mire megy el. Nem eltartott vagyok!!
20 Persze belefér akinek bele de ha nem telik rá? Amúgy nem egészséges napi szinten csokikat tejszeletet enni , elég lenne néha!!!
Vagy külön kassza vagy elküldöm ennyi.

12-15-18-20
De nem értitek, hogy nem mindegy, hogy valaki szarral és nasikkal tömi magát, vagy pedig rendes ételből igényel sokat, mert mondjuk nagyobb testalkatú, ami több energiát és tápanyagot is igényel?
Én is megeszek napi 60 deka (főleg csirke) húst, 40 deka rizst legtöbbször, de ezek sokkal olcsóbbak, mintha tejszeletekkel és csokikkal "laknék jól", meg még mellékesen tápanyag is van bennük, nem csak cukor és zsír. Aki napi szinten többször szeret nassolni, azzal nem illenénk össze. Ahogy a kérdező is írta én is van, hogy havonta 1x megeszek egy chipset, vagy hetente megiszom egy doboz kólát néha, de ha boltba megyek nem viselkedek úgy a nassolni valók osztályán, mintha egy kisgyerek szabadult volna be oda ötezer forinttal, aki megvesz minden nyalánkságot, amit meglát.
28/F

Amíg úgy gondolkodsz, hogy a te pénzed meg az ő pénze, addig valóban hiba volt a közös kassza. Közös kasszánál nem a te pénzedből veszi a tejszeletet, hanem a ti pénzetekből, ami ugyanannyira az övé, mint a tied.
Másrészről viszont semmilyen kassza nem kellene, hogy azt jelentse, hogy addig költöd amíg van. Arról nem írtál, hogy amúgy ezek a nassolni valók mekkora plusz költséget jelentenek. Hó végén már kuporgatni kell? Tudtok félrerakni?
23 Nem vagyunk jómódúak, nem tudunk félre rakni. Ha ezeket nem venné akkor lehet tudnánk.... de ő neki meg ez kell.
Pedig azért logikusabb ezekről lemondani .
Jobb lesz külön kassza ha belemegy ha nem , akkor ennyi.
Nem fogom azért szétdolgozni magam h más felesleges vackokra költse.

22-es, én egyet értek veled. De ha valaki nem annyira komolyan csinálja mint te akkor azért a napi CH és zsír keretbe bele lehet tenni édességet is anélkül, hogy nagyon elromlana. Én a kérdező szavaiból nem úgy veszem ki, hogy napi 3 tábla csokit megeszik a párja, hanem úgy, hogy sajnálja rá azt a napi 300 Ft-ot.
Az meg remélem fel sem merült a kérdezőben, hogy egészségtelenebb étrendre kényszerítse a párját, mert az olcsóbb. Ha spórolni kell akkor én nem itt kezdeném.

25 gondolom te milliomos vagy akinek nem számít. De mi nem vagyunk ilyen jómódúak , és ezért megnézem . Épp a kaja Olyna aminek semmi látszatja ... az ember megeszik észrevétlen 5-6 ezret,
Csak éppen azért dolgozni kell és nem 5 percet. Aki megdolgozik a pénzért szerintem érti.
26 Én itt kezdenem, mert nem a kenyeret vagy a húst vonnam meg. Hanem a Boci csokit meg a tejszeletet. De kinek mi.
Lakast fizetni, közlekedni, közüzemeket fizetni muszáj !!! Nincs olyan sok kategória ahonnan el lehetne vonni.
27 Telik rá, de így meg másra nem.
Én nem értem azokat akik azt írjak ne a kaján spórolj! Hat min? Azon a legegyszerűbb és lehet !! Mert lakast fizetni közlekedni vízdíjat fizetni muszáj !! De csokit enni választás kérdése nem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!