Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat eszik a párotok? Anyagil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Figyelt kérdés
70-30 arányban vagy ilyenkor hogy kellene ? Rengeteg hus, edessegek... én meglennék nélküle h ilyesmit egyek mint tejszelet stb
2021. ápr. 14. 07:51
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, őszinte leszek, az ilyen mindennaposan húst-hússal és édességgel zabáló férfi egy bizonyos igénytelen "rétegtípus". Most ha te keresnétek havi 1 milliót, amibe beleférne, hogy a pasid egymaga megeszik 150 ezer forintot egy hónapban, akkor működhetne a dolog, de ha meg kell fogni a pénzt, akkor érthető, hogy téged zavar a dolog.

Mármint maga az, hogy te spórolnál a jövőre, ő meg nem. Eltérőek a pénzkezelési szokásaitok.

És szerintem ez nem az, amiről itt írnak, hogy valaki sajnálja a pénzt a másiktól. Csak egyszerűen ha havi 60 ezer van kajára, akkor nem működik, hogy az egyik egymaga elköltene 70 ezret.

Mi közös kasszán vagyunk, a 85 kilós férjem többet eszik, mint én 50 kilósan édesszájúbb is, szóval a kajapénz 70%-a tuti rá megy el - de ő meg tudja, hogy van egy X összeg, amin belül kajára költünk és ehhez igazodik.

2021. ápr. 14. 12:38
 32/58 anonim ***** válasza:
51%
Hát nemtudom. Részben megértelek, részben pedig nem. Ha kevés a bevétel akkor keressetek jobb munkát, olcsóbb albérletet. Mennyit költötök napi szinten édességre?
2021. ápr. 14. 12:38
 33/58 A kérdező kommentje:

31 Nem is hús megy hanem az édes : a csoki tejszelet keksz piskotarud hasonlók.

Nem a gyomrunkra kellene menjen a bevétel jo része

32 Munkahelyvàltás ebben a helyzetben nem opció. Covid miatt orulhetunk, hogy van még munkánk.

Meg igazából átlagosan keresünk ,helyi szinten ennyi az annyi. Lehet máshol több, de ott meg az albérlet is duplája....

Napi szinten nemtudom mennyit, de mindennapos a csoki és tejszelet.

Néha meg keksz vagy más édes.

2021. ápr. 14. 12:43
 34/58 BeefEater ***** válasza:
34%

Kérdező, a legtöbb embernek eladnak annál gyorsabb internet kapcsolatot, mint amire szüksége van. Ugyan ez igaz a mobiltelefon előfizetésre is. Itt két embernél sokszor már többet lehet spórolni, mint amibe a csoki kerül.

A másik a közlekedés. Nem egy olyan embert tudok, aki tavasztól őszig biciklivel jár dolgozni és addig bérletet sem vesz.

Ha spórolni kell, akkor én nem a napi egy csokival kezdeném. Kérdező, szerintem menj át az Üzlet-pénzügyek kategóriába.

Vagy beszéld meg a pároddal, hogy nincs közös kassza, a lakhatás költségeit felezitek és mindenki magának vesz minden mást (kaját is)

2021. ápr. 14. 12:43
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha két átlagos fizuból nem jöttök ki, akkor el kéne kezdeni írni a kiadásokat. 10-20 forintokat is. Hidd el hónap végén lesz pár meglepetés.
2021. ápr. 14. 12:47
 36/58 A kérdező kommentje:

34 Az internet adott, nem mi választottuk mert ez egy albérlet.Bérlet pedig muszáj mert másik városban dolgozom, biciklivel elég necces lenne a tàvolság.

Ezek egyike sem luxus. De úgy látszik sokaknak fontos a hasa ...

2021. ápr. 14. 12:47
 37/58 A kérdező kommentje:
35 Kijövünk, de takarékoskodni nem tudunk. Nincs meglepetés, egyik kiadásunk sem kirívó, kajára megy el sok. A többi teljesen átlagos.
2021. ápr. 14. 12:48
 38/58 anonim ***** válasza:
32%
25-ös vagyok,és nem,nem vagyunk milliomosok,sőt,szinte hónapról hónapra élünk.Mégsem sajnáljuk el egymástól az ételt,ha én megkívánok valamit,akkor ő egy szó nélkül megveszi,ahogy én is megveszem neki mindig,amire ráéhez.
2021. ápr. 14. 12:52
 39/58 A kérdező kommentje:
38 Nos én meg épp ezért nem akarok ilyenekre költeni , magamról is meg vonom mert nem akarok hónapról hónapra élni hanem jo lenne ha volna tartalékunk!!!
2021. ápr. 14. 12:54
 40/58 anonim ***** válasza:
38%
Mindegy mit mondunk, egy olyan ember, aki nem szeret különösebben enni, csak szükségletként tekint rá, úgysem érti meg soha, hogy másnak ez miért fontos. Nem is ez a gond, hanem az, hogy mindenképp a pasijára akarja ezt kényszeríteni. De az ilyen aztis sajnálni fogja a másiktól, ha hobbija lenne esetleg, amire költ néha. Kár így közösködni.
2021. ápr. 14. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!