Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Nézd, őszinte leszek, az ilyen mindennaposan húst-hússal és édességgel zabáló férfi egy bizonyos igénytelen "rétegtípus". Most ha te keresnétek havi 1 milliót, amibe beleférne, hogy a pasid egymaga megeszik 150 ezer forintot egy hónapban, akkor működhetne a dolog, de ha meg kell fogni a pénzt, akkor érthető, hogy téged zavar a dolog.
Mármint maga az, hogy te spórolnál a jövőre, ő meg nem. Eltérőek a pénzkezelési szokásaitok.
És szerintem ez nem az, amiről itt írnak, hogy valaki sajnálja a pénzt a másiktól. Csak egyszerűen ha havi 60 ezer van kajára, akkor nem működik, hogy az egyik egymaga elköltene 70 ezret.
Mi közös kasszán vagyunk, a 85 kilós férjem többet eszik, mint én 50 kilósan édesszájúbb is, szóval a kajapénz 70%-a tuti rá megy el - de ő meg tudja, hogy van egy X összeg, amin belül kajára költünk és ehhez igazodik.

31 Nem is hús megy hanem az édes : a csoki tejszelet keksz piskotarud hasonlók.
Nem a gyomrunkra kellene menjen a bevétel jo része
32 Munkahelyvàltás ebben a helyzetben nem opció. Covid miatt orulhetunk, hogy van még munkánk.
Meg igazából átlagosan keresünk ,helyi szinten ennyi az annyi. Lehet máshol több, de ott meg az albérlet is duplája....
Napi szinten nemtudom mennyit, de mindennapos a csoki és tejszelet.
Néha meg keksz vagy más édes.

Kérdező, a legtöbb embernek eladnak annál gyorsabb internet kapcsolatot, mint amire szüksége van. Ugyan ez igaz a mobiltelefon előfizetésre is. Itt két embernél sokszor már többet lehet spórolni, mint amibe a csoki kerül.
A másik a közlekedés. Nem egy olyan embert tudok, aki tavasztól őszig biciklivel jár dolgozni és addig bérletet sem vesz.
Ha spórolni kell, akkor én nem a napi egy csokival kezdeném. Kérdező, szerintem menj át az Üzlet-pénzügyek kategóriába.
Vagy beszéld meg a pároddal, hogy nincs közös kassza, a lakhatás költségeit felezitek és mindenki magának vesz minden mást (kaját is)

34 Az internet adott, nem mi választottuk mert ez egy albérlet.Bérlet pedig muszáj mert másik városban dolgozom, biciklivel elég necces lenne a tàvolság.
Ezek egyike sem luxus. De úgy látszik sokaknak fontos a hasa ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!