Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat eszik a párotok? Anyagil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Figyelt kérdés
70-30 arányban vagy ilyenkor hogy kellene ? Rengeteg hus, edessegek... én meglennék nélküle h ilyesmit egyek mint tejszelet stb
2021. ápr. 14. 07:51
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Beszèltetek már erről?
2021. ápr. 14. 09:45
 12/58 anonim ***** válasza:
65%
Nő vagyok, de a hideg kiver az ilyenektől, amikor a kaját sajnáljátok a másiktól, csak mert ti kevesebbet/mást igényeltek. Azt esetleg nem akarod méricskélni, hogy mennyi vízzel fürdik, és elszámolni? Ha ennyire félted tőle a pénzedet, akkor meg külön kassza és vásároljon mindenki magának, nem kell közösen gondolkodni.
2021. ápr. 14. 09:51
 13/58 A kérdező kommentje:

11 most lesz aktuális

12 Külön kassza kell ez tény, nem sajnálnám ha milliomos úriasszony lennék , de nekem be kell osztani a pénzem és nem mindet kellene felenni, vannak fontosabb dolgok ettől.

2021. ápr. 14. 09:58
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
A fizetèsetek nagyjából megegyezik?
2021. ápr. 14. 11:01
 15/58 anonim ***** válasza:
62%
A férjem kb 3x annyit eszik mint én. Közös kasszán vagyunk, de sosem jutott eszembe számolgatni, hogy hány tányérral tud megenni, ha jól esik, akkor egye. Nem vagyok fillérb.szó, főleg nem a másikon akarok spórolni. Ő sem kérdezi meg, hogy mennyit cseszek el ruhákra vagy bármi másra.
2021. ápr. 14. 11:03
 16/58 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Mi mikor együtt éltünk úgy oldottuk meg, hogy felváltva vásároltuk meg alap élelmiszereket meg hozzádobtunk mindkettőnknek 1-2 nem alapvető nassolnivalót és ennyi. Azon kívül meg, hogy ő mennyi édességet vagy egyéb kaját vett magának, az ő dolga, meg hogy én mennyit meg mit vettem külön magamnak, az meg az én dolgom.

Mondjuk mi nem vagyunk és nem is leszünk közös kasszán.

2021. ápr. 14. 11:10
 17/58 A kérdező kommentje:

14 Ez a másik dolog, az én bevételem fix, az övé pedig totál kaotikus. Hiba volt a közös kassza.

15 szép dolog ez a “nem sajnálom tőle “ de mindenki pénzből el és ilyen élelmiszer àrak mellett szerintem igen is számít.

2021. ápr. 14. 11:14
 18/58 anonim ***** válasza:
36%
De miért az a mérce, hogy TE mennyit eszel? Ki mondta, hogy az a normális és nem az, amennyit ő eszik? Azzal kapcsolatban is így filléreskedsz, ami a te igényed, vagy arra teljesen oké költeni?
2021. ápr. 14. 11:51
 19/58 anonim ***** válasza:
22%
Ezért kell kerülni a mai nőket.
2021. ápr. 14. 11:55
 20/58 BeefEater ***** válasza:
20%
Én sajnálom a párodat kérdező. Ha amit megeszik nem okoz semmi problémát neki, nem hízik, nincs glikémiás sokk az édesség után, akkor hadd egye. Napi egy tejszeletet vagy kis csoki belefér egy egészséges étrendbe.
2021. ápr. 14. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!