Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat eszik a párotok? Anyagil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat eszik a párotok? Anyagilag ki győzi ezt? Vagy akkor osszuk meg

Figyelt kérdés
70-30 arányban vagy ilyenkor hogy kellene ? Rengeteg hus, edessegek... én meglennék nélküle h ilyesmit egyek mint tejszelet stb
2021. ápr. 14. 07:51
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
27%

Lány letére szereti a hasát mégis nagyon jó alakja van.

Sokat költünk amúgy kajára meg ilyesmi de nem keresek rosszul. Ő meg amég dolgozott jól keresett.

Simán rendelünk pl 6 vagy 7 ezrekért hetente többször.

2021. ápr. 14. 07:55
 2/58 A kérdező kommentje:
Telik rá, egyenlőre de nem szeretem kidobálni ilyenre a pénzt.
2021. ápr. 14. 07:57
 3/58 anonim ***** válasza:
26%
Kuporgass és egyél parízert... És ugyanúgy elpatkolsz 50 évesen... Értesz.?
2021. ápr. 14. 08:03
 4/58 anonim ***** válasza:
94%
1. Nem az hogy ki mennyit keres, hanem van-e valami anyagi célotok, amire gyűjtötök. Saját ingatlan, új drága autó 5 év múlva, elmenni saját vagyonból nyugdíjba 55 évesen, 2 gyereknek külföldi egyetem 15 év múlva, stb. És ezekre tudni hogy mennyit kell eltenni, ergo tudni hogy mennyi pénzből mennyit lehet költeni. Tudom hogy amit most leírtam idegen az emberek 90%-ától, de így is lehet gondolkodni. Mert ha ezek közül 1-2 ott van célként, mindjárt nem tűnik olyan rengetegnek a 400-600-800 ezer nettó sem.
2021. ápr. 14. 08:10
 5/58 A kérdező kommentje:

3 Nekem ezek a dolgok nem fontosak , ha ingyen lenne sem kellen de úgy vagyok vele, amit keresek arra koltsem amire én szeretném.

4 Nem keresünk olyan nagyságrendben hogy ezek bármelyike felmerüljön. Nekem lakásom van, autóm nincs de ha lenne sem újat vennék. Egyszerűen úgy érzem nem én vagyok spórolós hanem nem kell felenni az összes pénzt....

2021. ápr. 14. 08:15
 6/58 anonim ***** válasza:
100%

Az ételfogyasztás attól is függ, hogy mit dolgozik, vagy sportol. Mert olyankor eleve több kalória is kell, persze nem édességből. Volt itt olyan hisztis kérdező, akinek a randin nem lazacot csinált a barátnője, ez miatt besértődött, mert, hogy ő kondizik. Na most hasonló helyzetben ezt vegye meg a saját fizetéséből.

Ha téged annyira zavar, hogy ő jóval többet eszik, akkor megbeszélitek, hogy van egy alap kaja, és amivel többet szeretne enni, azt vegye meg magának.

2021. ápr. 14. 08:42
 7/58 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem szabtok meg egy keretet?

Ha megjön a fizu, akkor kifizetitek a számlákat, x összeg megy a megtakarításba, x összeget lehet kajára költeni, x összeg szórakozásra, x összeg bármi egyéb. Találjatok ki valami rendszert.

Vagy ha nem megy, akkor külön kassza. Felezitek a kötelezőket, a többit mindenki megoldja maga.

2021. ápr. 14. 08:59
 8/58 A kérdező kommentje:
7 ez lesz, én szeretek főzni és nagyképűség nélkül tudok is, de az alapanyag is drága. Meg ezek a plusz tejszeletek, csokik neki....
2021. ápr. 14. 09:09
 9/58 anonim ***** válasza:
45%

Régóta együtt éltek?

Engem már alapból az zavarba, ha a a párom disznó módjára zabálna, mindenféle törekvés nélkül az egészséges életmódra. Nem kell túlzásba esni, persze, de szerintem normális ember mértékkel eszik.

Nálunk többnyire én tervezem meg a menüt és én főzök - mert most itthon vagyok baba miatt -, a férjem nem szokott mozogni azért, ha egy héten háromszor van hús és nincs mindennap édesség. Van helyette otthon sütött teljeskiőrlésű kenyér, amit imád, sok zöldség, magvak, hüvelyesek.

De ez már régóta így van, 10 éve vagyunk együtt, el se tudom képzelni, hogy folyton a kaján veszekedjünk az eltérő nézeteink miatt. Ő amúgy többet eszik, de mi közös kasszán vagyunk, viszont a férjem is odafigyel azért a költésre kaja terén, hiszen az évek alatt mi is spóroltunk/spórolunk folyamatosan házra, kocsira, valamire.

Ti külön kasszán vagytok?

2021. ápr. 14. 09:23
 10/58 A kérdező kommentje:
9 Közös kasszán és 4 honapja együtt élünk de ez nem vált be , mert én nem szeretném ezeket a luxusokat fizetni. Nem leszek álszent én is néha iszok kólát vagy eszem egy chipset szóval nem magokon élek, de ha naponta tejszeletet akar vagy csokit vegye magának. Engem fölöttébb idegesit hogy ha a pénzem ilyenekre megy el.
2021. ápr. 14. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!