Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy toxikus vagyok a kapcsolatomban. Mit lehet tenni ellene?
Mindenképp menj el pszichológushoz, hogy részletesen átbeszéljétek, hogy mi váltja ezt ki.
A másik amit tehetsz, hogy odafigyelsz magadra, hogy mi váltja ki. Én is tudok sárkányként viselkedni és már rájöttem, hogy mindig vagy van előtte egy tikk vagy a hasam kezd el puffadni (mióta kiderült a tejfehérje intoleranciám és diétázok, sokat javult) és kb. három-négy órát bírom, mielőtt vagy sírógörcsöt kapok vagy összeveszek a párommal vagy valamelyik másik rokonommal.
De már tudják, én is tudom és ilyenkor messze kerülnek, főleg ha szólok. A férjem egy darabig azt hitte, hogy ez ellene van, de már rájött, hogy van 1-2 havonta néhány ilyen nap és hihetetlen türelemmel bírja. Abban bízok, hogy most a diétával tovább fog javulni...
Hosszútávon nem tudom mi segíthetne azon kívül, amiket felettem írtak, de rövidtávon, amikor épp ilyen érzések között találod magadat, szerintem állj meg egy pillanatra és kezdd el felsorolni magadban a pozitív dolgokat, amiket a barátod tett érted, meg amiért szereted őt, stb.
Hamar rá fogsz jönni, hogy milyen jó is neked és felesleges dolgokon idegeskedsz most és talán sikerül elengedned gyorsabban, illetve nem vetíted rá ki és nem fogtok feleslegesen veszekedni.
Remélem sikerül rendbe hoznod magad ilyen szempontból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!