Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mániája sok embernek toxikus kapcsolatában maradni?
Azért, mert ezeknek az embereknek sajnos alapból sincs túl sok önbizalma, de a toxikus párjuk még inkább leépíti a maradékot is. Ráadásul fokozatosan teszi.
Sokan rettegnek a magánytól, attól, hogy örökké szinglik maradnak, vagy még rosszabb jön.
"Mer' legalább van valakim, nem vagyok egyedül, mint az ujjam harmincöt évesen. Lassan nekem is bimbammol már a biológiai órám, nem várhatok már sokáig a babaprojekttel sem, ahhoz meg kell egy apuka"
"Legalább nekem is asszonynevem van, mint az összes középiskolai barátnőmnek"
"Mégiscsak jobb együtt, van kihez szólni"
"Egyedül alig bírnék fenntartani egy albérletet, így, ketten meg nem annyival több a kiadás, de mégiscsak két bevételből gazdálkodunk"
"Olyan, amilyen, de én így szeretem, mással se lenne jobb, annak is meglennének a hibái"
"Nem mondanám, hogy szeretem, de már úgy megszoktam, nekem már jó így. Meg most harmincöt évesen menjünk széjjel, kezdjek új életet? Ennyi idősen már csak elváltat találok, az se jobb, ki tudja, miért vált el"
"Nem jó vele, minden bajom van tőle, de hát most magamra főzzek, mossak meg takarítsak még munka mellett? Azt nem győzném!"
Ez egyfajta függőség. Ha folyamatosan kapod a hideget is, meleget is egy kapcsolatban, ráfüggsz. Nézz utána a témának.
Hidd el, magam sem értem, hogy süllyedhedtem a béka segge alá, amikor egy pozitív, erős, vidám, élettel teli lányka voltam (18 évesen), amikor összejöttem az exemmel.
Most meg?... Inkább hagyjuk, szívem szerint néha kicsinálnám magam. :D én már kiléptem, de még mindig szar, már hónapok óta. Borzasztó!!!! Nem kívánom senkinek.
8# Határozottan cáfolom, sose voltam bunkó barátnőmmel, mégis nagyon ragaszkodik. Nem a kedvességre un rá, hanem ha unalmas, töketlen vagy. Mit gondolsz, a "rossz fiúknak" miért van barátnője?
Mert nagy az önbizalma, nem érdekli, ha elutasítják, mer kommunikálni, kezdeményezni, amit rengeteget gyakorolt így jó benne. Biztos van olyan nő, aki szereti ha darab rongyként bánnak vele, de ez a töredékükre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!