Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nyugodt lehetek?
Ha a volt barátnőm be akart engem sarazni és szólt a barátnőmnek hogy én nem hagyom őt békén de a barátnőm velem maradt, akkor mostmár nyugodt lehetek?
Elárasztotta őt screenshotokkal, küldött neki vagy huszat amiben azt bizonygatja hogy szakítás óta folyamatosan keresem őt meg kérdezgetem hogy szingli-e és ha igen akkor lenne-e kedve szexelni. Aztán a végén besokallt és letiltott, én meg azon paráztam hogy vajon szól-e a barátnőmnek. Aztán végül robbant a bomba és én sem értem, hogy a barátnőm hogyhogy velem maradt ennek ellenére.
Persze próbáltam kimagyarázni amennyire tudtam de hát azokat a képeket nehéz lett volna úgyhogy elég hülyeségeket hordtam össze, ő mégsem rakott ki.
Hogy lehet ez? Kicsit félek hogy valami bosszút forral de szerintem fektetne ebbe energiát, nem?
Így még jót is tett a volt barátnőm mert előtte féltem hogy kitálal de így hogy ez megtörtént már legalább nem kell ettől félnem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!