Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a páromat arra, hogy szeretném, hogy mostmár miattunk is tegyen félre pénzt?
Lehet furán hangzik a kérdés, de a párom mindenre költ, ha szüksége van valamire megveszi. Viszont múltkor lógtam neki 5000 ft-al, amit két napig hallgattam, hogy ne felejtsük el, hogy adjam vissza. Borzasztó rosszul esett, mert volt már hogy ő egy huszassal lógott, én meg mondtam neki, hogy majd visszaadja máshogy, pl ő vesz egy darabig kaját. Ő meg egy 5000 ft-on rugózott.
Ezen kívül ő még sose rakott félre pénzt arra, hogy el tudjunk utazni valahova, sőt gyakorlatilag arra se, hogy egyszer majd össze tudjunk költözni.
Már egyszer volt erről szó: elmondta, hogy neki mindig volt pénze, és sose kellett azzal foglalkoznia, hogy mi lesz ha egyszer nem lesz, és régen is mindig mindent megkapott.
De nem lesz ez mindig így. Valahol azt érzem, sose gondol a jövőre, csak a jelenre. Nem mondom, hogy sose áldoz rám, csak azt érzem, más dolgokra sokkal többet. Lehet ezt ő fel sem fogja, hisz korábban is volt már, hogy olyan dolgokat beszéltünk meg, amiről sose gondolta volna, hogy bántani fog, és miután megbeszéltük, megértette, és változtatott.
Ez is egy ilyen dolog lesz, de nem tudom hogyan tálaljam úgy, hogy ne bántsam meg, de mégis átérezze mit érzek. A pénz dolog egyébként is nagy vitaforrás más kapcsolatokban is, félek, hogy nálunk is konfliktus forrás lesz, még ennél jobban is.
Kérlek segítsetek. :(
Nyissatok egy üveg bort aztán bújj hozzá és kérdezd meg, hogy képzeli a közös jövőtöket, gondolkozott-e már hogy milyen lenne együtt kelni minden reggel , és hol lakna szívesen.
Megmondhatod neki hogy te sokat gondolsz rá és érdekelne, hogy ő mit gondol. Vagy hogy te jövőre ilyenkor szeretnél már vele élni, vagy bármi hasonló, amit gondolsz a témáról. Levezetheted neki, hogy egyközös albérlet kb egy millióba kerül első körben, úgyhogy kellene félre tenni rá lassan.
Nem derül ki mennyi idősek vagytok, pedig lényeges lehet, hogy 21 vagy 31 évesen ilyen felelőtlen...
Én olyan gyorsan futnék el tőle, ahogy csak bírok.
Persze, ha dugni jó... de többre ne nagyon számíts tőle.
Sose fog takarékoskodni, és ha nehéz helyzetbe kerül, akkor fejreáll.
Ha te is vele leszel akkor, úgy ránt majd magával téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!