Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vezessem rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá a páromat arra, hogy szeretném, hogy mostmár miattunk is tegyen félre pénzt?

Figyelt kérdés

Lehet furán hangzik a kérdés, de a párom mindenre költ, ha szüksége van valamire megveszi. Viszont múltkor lógtam neki 5000 ft-al, amit két napig hallgattam, hogy ne felejtsük el, hogy adjam vissza. Borzasztó rosszul esett, mert volt már hogy ő egy huszassal lógott, én meg mondtam neki, hogy majd visszaadja máshogy, pl ő vesz egy darabig kaját. Ő meg egy 5000 ft-on rugózott.

Ezen kívül ő még sose rakott félre pénzt arra, hogy el tudjunk utazni valahova, sőt gyakorlatilag arra se, hogy egyszer majd össze tudjunk költözni.

Már egyszer volt erről szó: elmondta, hogy neki mindig volt pénze, és sose kellett azzal foglalkoznia, hogy mi lesz ha egyszer nem lesz, és régen is mindig mindent megkapott.

De nem lesz ez mindig így. Valahol azt érzem, sose gondol a jövőre, csak a jelenre. Nem mondom, hogy sose áldoz rám, csak azt érzem, más dolgokra sokkal többet. Lehet ezt ő fel sem fogja, hisz korábban is volt már, hogy olyan dolgokat beszéltünk meg, amiről sose gondolta volna, hogy bántani fog, és miután megbeszéltük, megértette, és változtatott.

Ez is egy ilyen dolog lesz, de nem tudom hogyan tálaljam úgy, hogy ne bántsam meg, de mégis átérezze mit érzek. A pénz dolog egyébként is nagy vitaforrás más kapcsolatokban is, félek, hogy nálunk is konfliktus forrás lesz, még ennél jobban is.

Kérlek segítsetek. :(

2019. jún. 14. 10:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%

"Én azt kérdeztem, hogy hogyan beszéljek erről vele."

Azért ha két év együttjárás után nem tudtok kommunikálni, az is a kapcsolatot minősíti.

2019. jún. 15. 17:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt ebben a kapcsolatban egyedül te küzdesz a közös jövőért. Ő meg jól elvan, kábé "kész 3,14csa, meleg málé" hozzáállással.
2019. jún. 15. 17:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
mi lett?
2021. okt. 26. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!