Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hianyzik a baratom mar lassan most 2 hete nemtaliztunk mert ugy beszeltuk meg most nem fogunk kibirjuk de mostmar kezd hianyozni csak hat tavkapcsolatba vagyunk 90kmre. Olyan neha mintha nemis lenne baratom. Normalis h ezt erzem?
Figyelt kérdés
Szeretjuk egymast szval errol szo sincs csak ahhhh:( most kicsit rossz:(2021. jan. 13. 19:54
1/14 anonim válasza:
Hiányzik a barátod. Most akkor mi a kérdés? Mi mit tudunk tenni?
2/14 anonim válasza:
Normális, hogy hiányzik. 90 km nem olyan nagy táv. Miért nem tudtok sűrűbben?
3/14 A kérdező kommentje:
Hat igy beszeljuk meg neha. Ha megyek hozzajuk ott szoktam lenni 4 5ejszakat o meg 3at kb nalunk. maradnek akar 1 hetig is naluk, nem zavarnak tudom naluk, de a szuleimmel lakok meg ok is neha mondjak h minek maradok olyan sokaig pfuuuuxd
2021. jan. 13. 20:05
5/14 A kérdező kommentje:
20.
2021. jan. 13. 20:07
6/14 anonim válasza:
Amikor egy pár rendszabályozza hogy ne találkozzanak olyan sűrűn az nem sok jót jelent...
Tapasztalatból...jó pár ilyen kapcsolatom volt..nem vezetett jóra. Kinek az ötlete volt a két hetes szünet?
7/14 A kérdező kommentje:
Nemtudom mar...bar a baratom akart/akar jonni a hetvegen csak en velr akarok visszamenni meg ilyen dolgok :D plusz felek hogy felev miatt bekell mennem a suliba (esti) vagy nemkell?
2021. jan. 13. 20:23
8/14 anonim válasza:
Nem te vagy az aki múltkor át akart menni hívatlanul a pasi anyukájához (
úgy hogy vendégek is voltak), mert egy napot nem tudtál várni?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem
2021. jan. 13. 20:30
10/14 anonim válasza:
Mi is távkapcsolatba (mondjuk jóvval nagyobb a táv) vagyunk és nekem is hiányzik a párom, de mi amikor csak tudunk találkozunk. Egy dolog segít már a kezdetektől, hogy tudom, hogy ez egy átmeneti állapot. Ezt az időszakot átvészeljük és aztán összeköltözünk. Ha nem lenne terv nekem se menne. Nálatok van? Terveztek majd túllépni ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!