Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmeneti távkapcsolat? Belemennétek?
Körülbelül 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, tehát mondhatni ez még egy elég friss kapcsolat. A napokban kaptam egy lehetőséget a cégtől, ahol dolgozom, hogy tavasszal 3-4 hónap erejéig (nagyon maximum 4 hónap) egy külföldi irodájukban dolgozhatok és valószínűleg élni is fogok ezzel a lehetőséggel.
Mit gondoltok, milyen hatással lehet ez a kapcsolatunkra? Ti hogyan reagálnátok a barátnőm helyében egy ilyen szituációban? Mennyire lehet rizikós ez a távkapcsolat?
Annyit még hozzátennék, hogy körülbelül havonta hazajönnék azért, tehát nem találkozások nélkül telne el az a 3-4 hónap, sőt, akár még arra is lehetne mód, hogy ő meglátogasson.
Szerintem abszolút működtethető lenne ez a kapcsolat, én is távkapcsolatban élek, és mi is több, mint 1 éve már így vagyunk. Nem mondom, hogy könnyű, sőt, nagyonis nehéz, különösen azoknak, akik nehezen bírják a távolságot. De nektek ez a pár hónap akár a javatokra is szolgál, lehet hogy ez a pár honap még közelebb hoz majd tieket, viszont ami sztem itt a legjobban ti tudjátok, mennyire bírnátok ezt ki, illetve hogy mennyire szeretnétek ebbe belekezdeni.. szóval elméletileg nincs akadálya sztem, de ezt nektek kell a legjobban tudni ;)
Remélem segítettem valamit, és ha kérdésed van, írhatsz nyugodtan :)
Szerintem a karrier fontosabb mint egy friss kapcsolat.
Ez a pár hónap szerintem nem számít és nagyon gyorsan elrepül. Kapcsolatot tudjátok tartani egyszerűen akár videóchaten keresztül.
Ha komolyan akar tőled valamit akkor simán megérti és belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!