Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár nyugodt lehetek?

Figyelt kérdés

Ha a volt barátnőm be akart engem sarazni és szólt a barátnőmnek hogy én nem hagyom őt békén de a barátnőm velem maradt, akkor mostmár nyugodt lehetek?

Elárasztotta őt screenshotokkal, küldött neki vagy huszat amiben azt bizonygatja hogy szakítás óta folyamatosan keresem őt meg kérdezgetem hogy szingli-e és ha igen akkor lenne-e kedve szexelni. Aztán a végén besokallt és letiltott, én meg azon paráztam hogy vajon szól-e a barátnőmnek. Aztán végül robbant a bomba és én sem értem, hogy a barátnőm hogyhogy velem maradt ennek ellenére.

Persze próbáltam kimagyarázni amennyire tudtam de hát azokat a képeket nehéz lett volna úgyhogy elég hülyeségeket hordtam össze, ő mégsem rakott ki.

Hogy lehet ez? Kicsit félek hogy valami bosszút forral de szerintem fektetne ebbe energiát, nem?

Így még jót is tett a volt barátnőm mert előtte féltem hogy kitálal de így hogy ez megtörtént már legalább nem kell ettől félnem.

2021. márc. 26. 07:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd lelép az első normálisabbnak gondolt hapsival, ne aggódj.
2021. márc. 26. 07:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Gondolod?
2021. márc. 26. 07:31
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem....nem ő lenne az első ilyen.
2021. márc. 26. 07:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Akkor minek maradt velem?
2021. márc. 26. 07:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Unaloműző vagy.
2021. márc. 26. 08:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy, addig veled marad amíg nem talál jobbat.
2021. márc. 26. 08:19
 7/21 A kérdező kommentje:

Aha. Az jó. Szerintem ő a szánalmas ha ezeket eltűri de nekem mind1. Ilyen nőt nem lehet tisztelni.

De legalább az érzés kölcsönös mert ő is csak "unaloműző".

2021. márc. 26. 08:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen hülye vagy.
2021. márc. 26. 08:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha unod, mit voltál beszrva, hogy kiderül, mekkora szrkupac vagy?
2021. márc. 26. 08:32
 10/21 A kérdező kommentje:
Mégiscsak jobb mint egyedül.
2021. márc. 26. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!