Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár tényleg büntetéseket kell szabjak a páromnak hogy ne legyen gyorshajtás?
Kicsit fura lehet a kérdésem de kértem már szépen, csúnyán hogy ne legyen gyorshajtás de szinte havonta 2 havonta érkezik egy, volt hogy 2 hónap alatt 3 is.
Tudni kell hogy Ausztriában dolgozik, hetente jön haza, mostanában inkább 2 hete.
Na ma is érkezett egy gyönyörű szép összegű gyorshajtás. A megengedett 50 km/h helyett 80al közlekedett.
Hiába dolgozik kint, ugyanúgy nincs felesleges 30-45ezer hülyeségekre.
Nem rég kapott új autót ami elvitte a félretett pénzünket, 1 hete új gumi, ami több mint 100ezerbe került.
Aztán kinti albérlet, számlák, étkezései, autószerelés, szinte erre keres mióta kint van, nem haladunk egyről a kettőre.
Na már most én eldöntötten, nem kell haza jönni hetente, két hetente sem. Majd csak május végén, amikor szabadsága lesz. Büntetésből, hátha legközelebb értelmezi is a műszerfalat, nem csak nyomja a gázt mint egy hüly.e.
Ki mit tenne mondana??? Tanácsokat szeretnék kérni, teljesen elvagyok keseredve és mérges vagyok.

Műszaki oldalról mondhatod neki, hogy tök jó extrák a tempomat és speed limiter, használja is őket, ha már kifizette.
Természetesen azeket is mondd el neki, amit itt leírtál, hogy ilyen hülyeségekre ne szórja el a pénzt és még "női praktikát" is bevethetsz, hogy ezt a pénzt akár rád/közös programra is szánhatná, de neki fontosabb az, hogy 5 perccel korábban érjen haza és annyival többet nézze a TV-t. Egy ilyen érzelmi zsarolás még a csekktől is hatásosabb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!