Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nyugodt lehetek?
Ha a volt barátnőm be akart engem sarazni és szólt a barátnőmnek hogy én nem hagyom őt békén de a barátnőm velem maradt, akkor mostmár nyugodt lehetek?
Elárasztotta őt screenshotokkal, küldött neki vagy huszat amiben azt bizonygatja hogy szakítás óta folyamatosan keresem őt meg kérdezgetem hogy szingli-e és ha igen akkor lenne-e kedve szexelni. Aztán a végén besokallt és letiltott, én meg azon paráztam hogy vajon szól-e a barátnőmnek. Aztán végül robbant a bomba és én sem értem, hogy a barátnőm hogyhogy velem maradt ennek ellenére.
Persze próbáltam kimagyarázni amennyire tudtam de hát azokat a képeket nehéz lett volna úgyhogy elég hülyeségeket hordtam össze, ő mégsem rakott ki.
Hogy lehet ez? Kicsit félek hogy valami bosszút forral de szerintem fektetne ebbe energiát, nem?
Így még jót is tett a volt barátnőm mert előtte féltem hogy kitálal de így hogy ez megtörtént már legalább nem kell ettől félnem.

Be akart sarazni? Bizonygatta?
Nagyon ködösen fogalmaztál, először azt hittem az ex a szemét, mert bele akar rondítani.
El fog hagyni, ezen ne aggódj. És amíg ennyi a felelösségvállalásod, hogy még magadnak is ködösítesz, és nem tudatosítod hogy ezt Te Tetted, a következő is elfog.
Ebből az jön le, te az a típus vagy, aki ha megcsalja a párját, azt mondja,
"Nem tehetek róla, csak úgy megtörtént"
Bár lehet akad rá partner.

Neked sincs ahhoz közöd, hogy az exed mikor, kivel és mit oszt meg.
Egy szarházi vagy, hiába terelsz és mentegeted magad. Neked egy ingyen csicska és ágyas kell. Remélem, az összes esetleges leendő barátnődet értesíti majd egy előző, hogy egy vérbeli ostobát sikerült kifognia.

"Nem igazán érdekel engem már semmi."
Aztán itt rinyapinyázol nekünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!