Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar kiírni instán, se sztorit kirakni velem. 2hónapja vagyunk együtt. Rákérdeztem de ellenezte. Nem vállal fel, vagy én viszem tulzasba?
Figyelt kérdés
20L2021. márc. 25. 09:57
12/17 anonim válasza:
Hát ha a való életben felvállal, akkor egy éretlen hisztis gyereklány vagy.
Ha csak ilyen összejárós kapcsolatban vagytok, akkor meg nyilván más csajokat is dönget.
13/17 anonim válasza:
Hat nemtudom, mi evek ota egyutt vagyunk, nekem van egy 4evesem masik kapcsolatbol es van egy kozos 4honapos lanyunk es nem rakunk ki kozos kepeket se magunkrol, se a gyerekekrol.🤷🏻♀️ 24L
14/17 anonim válasza:
Hogy mennyire ferde társadalomban élünk, a közösségi oldalak által szocializálódott új generáció kín keserves pöcegödre amely tompa képet mutat a valós világról és annak természetességéről. Igen kérdező veled van a baj, a barátod a valóságban él és nem szeretné megfertőzni magát a te felszínes látásoddal .
15/17 anonim válasza:
Én se tenném ki sehova! Minek? Nem online akarom élni az életem meg mutogatni mindenkinek ,hogyan élek és kivel! Ez nem azt jelenti,hogy nem vállal fel csak jól gondolkodik ennyi! -_-
16/17 anonim válasza:
Tök felemelő látni, hogy hogy le van pontozva mindenki, maki szerint ez gáz. De hát ti tudjátok.
17/17 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért alapfeltétele egy kapcsolat létezésének az, hogy ki kit tesz ki instára? Ha ott valami nincs akkor az nem is létezik? Húúú akkor nekem így kell rájönnöm, hogy a 4 éve tartó együttélős párkapcsolatom igazából csak a fejemben létezik, mivel instám sincs, és sehova nincs kirakva a kirakatba, hogy együtt élek valakivel? Meredek ez a mai fiatalság :D Mondom úgy, hogy néhány évvel vagyok idősebb a kérdezőnél. De fel nem tudom fogni, hogy kit érdekel, kinek változik meg az élete akkor ha a marinak kint van az instáján, hogy ferivel randizik :D Komolyan érdekel ez bárkit is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!