Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar kiírni instán, se sztorit kirakni velem. 2hónapja vagyunk együtt. Rákérdeztem de ellenezte. Nem vállal fel, vagy én viszem tulzasba?
Figyelt kérdés
20L2021. márc. 25. 09:57
1/17 anonim válasza:
Ha mást kirak csak téged nem, akkor nem vállal fel.
2/17 anonim válasza:
Nem szakad össze a világ, mert nem tesz ki veled semmit. Lehet, hogy ő is olyan, aki ezt nem tartja fontosnak, de attól még nem jelenti, hogy nem szeret. Z generációs problémák...
4/17 anonim válasza:
Mentek kézenfogva együtt? Ismered a barátait, esetleg a családját. Ha igen akkor felvállal.
5/17 anonim válasza:
Nem ismerjük a párodat, így aztán 2 út lehet:
1 Nem vállal fel még, túl friss neki, nem akar másnak mutogatni
2 Később sem fog, mert neki szimplán annyira nem érdekes a social media hogy telibe sz... és inkább boldog veled a való életben
6/17 anonim válasza:
Miért ellenezte? Barátai, családtagjai előtt felvállal? Utóbbi szerintem fontosabb, mint bármilyen online oldal.
7/17 anonim válasza:
A többieknek igaza van, nem itt kezdődik a felvállalás.
10/17 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ez neked fontos, és vagy meg érti vagy küld el és jölj össze mással ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!