Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért bánik másképpen?
Van egy fiú, akivel barátság extrákkal vagyok, de nem én vagyok neki az egyetlen ilyen lány, hanem van mellettem egy másik is.
Viszont azért a lányért, kocsival el megy érte,én értem csak egyszer jött el, és vitt fel magához, azóta viszont feszt arra kér, hogy busszal menjek fel hozzá és azért nem jön értem, mert alig van benzine és mert haladni akar a dolgaival, és neki az sok idő lenne oda vissza kocsikáznia miattam.Egyszóval mindig van kifogása miért menjek busszal mert neki az könnyebb lenne úgy címszóval, mert amíg én utazok addig ő haladni tud, több ideje marad a dolgaira stb.
A másik lányért viszont folyton el megy, kocsival és haza is viszi, azt meg hogy miért. és neki miért nem mondja ugyan ezeket arra azt mondta semmi közöm. És azt meg hogy ő sose buszozik az meg véletlenül kicsuszott neki mikor össze vesztem vele, azon nekem mennyire elegem van 1órát buszoznom miatta és unalmas és fárasztó is nekem, és hogy mással is így bánik e stb.
Szóval nem értem, más lányért miért megy el szívesen kocsival, én értem pedig miért nem?
Azért bánik veled másképp mert HAGYOD. Ha füttyent hogy ugorjál, már ugrasz is. A másik lány valószínűleg képen röhögné.
"És hogyan lehetne helyre hoznom az önbecsülésemet, úgy hogy ne érezzem magamat más nőkhöz képest magamat sokkal kevesebbnek?"
Mondjuk úgy hogy NEM mész bele iylen elképesztően önmegalázó helyzetekbe. Komolyan, aranyból van a srác f..rka vagy hogy érte el nálad hogy iylen szinten megalázd magad?
Na kérdező ez amit csinálsz az a létező legrosszabb megoldás, ahogy tapasztalatod is.
Te nem is elsősorban a szexért vagy ebben a kapcsolatban, hanem az öbizalomhiányod miatt egy kis adag figyelemért is pitizel valakinek aki egyébként megalázóan bánik veled. Ez a helyzet viszont nem továbblépni segít, hanem csak még tovább csökkenti az önbizalmadat. Még mélyebbre visz abban, amit az elhagyás okozott.
Borítékolható hogy előbb-utóbb ez a srác is dobni fog és AKKOR fogsz igazán a szakadék mélyére kerülni hogy még szexre se kellettél.
És valószínűleg meg is van a nyitja hogy miért bánik veled így a srác, mert érzi rajtad hogy veled bármit megtehet, neked van rá szükséged nem neki rád. A másik lánynak viszont nem kell önbizalomért könyörögni másnak ezért nincs rászorulva hogy ő fusson a srác után. Nála érzi a srác hogy nincs hatalmi helyzetben, tennie kell azért hogy megkapja, nálad nem.
Neked a továbblépéshez és az önbizalmad visszaépítéséhez arra lenne szükséged, hogy
1) kilépj ebből a kapcsolatból és csak egyedül legyél
2) keress egy pszichológust vagy coachot. Ő tud neked segíteni visszaépíteni az önbizalmad, nem egy olyan ember aki néha füttyent hogy ugorj át hogy megkaphasson.
Utolsó válaszolo köszönöm szépen, a segítséged.
Lehet tényleg jobb lesz nekem inkább egyedül.
És valahogy meg próbálom fel építeni az önbizalmam, hogy miket ne engedjek a pasiknak.
Hát most erre mit lehet mondani?Életkort nem tudunk tippelek kiindulásként van autója szerintem 19 évesek vagytok.Nem vagytok kapcsolatban de szexeltek.Tudod hogy van neki más ürítő lyuk is de ez sem gond.Az viszont aggódással tölt el hogy a másik lánykáért elmegy kocsival neked meg buszozni kell...Mindezt kiírod egy férfigyűlölő feminista oldalra... :D
Néhány bites kislány.10 év múlva te leszel az összeszerelő gyár egyik csopijának egyik ribije aki nem érti hogy a másik ribizli hogy lett 6 hónap után irodista míg te még mindig a gyártósoron vagy...Tini vagy sem íme egy átlagos nő kedves GYK közönség!2021
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!