Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet ebbol valami? Ha talan egy kis ido eltelik másképpen gondolja?!

Figyelt kérdés
A lenyeg h ő 38 eves es van egy gyereke aki utan sokat fizet gyerektartast.(9honapja mentek szet). En parhonapja 25 eves vagyok nincs gyerekem..es szeretnek..elmondta tobbszor is h szeretni tudna engem minden de fél ha ujabb gyerek újabb csalodas ujabb gyerektartas..onnantol csod az élete mert ez is nagyon padlora vagta h 2hetente latja a lányát...anyukaja folxamatosan felhivja a figyelmet a dolgokra h en fiatal vagxok gyereket akarok stbb..nagyon megszerettem ot erzem o is érez..de mindig ha eszbe kap zzel jon elo..

2017. dec. 12. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Golddigger khm
2017. dec. 12. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért van olyan sejtésem, hogy ha már gyereket akarsz tőle, akkor bőven nem 9 hónapja vagytok együtt...

Ha mégis akkor pláne nem értem mire fel akarsz máris gyereket.

2017. dec. 12. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Előbb tanulj meg helyesen írni!

2. Mióta is vagytok ti együtt?

3. Nem vagytok ti még elég érettek egy gyerekhez.

Egy gyerekhez két felelősségteljes szülő szükséges, akik évek óta együtt vannak, szeretik egymást és harmonikusan boldog a kapcsolatuk!

2017. dec. 12. 21:14
 4/4 Ollókezű Edward ***** válasza:

Két dolgot emelnék ki:

1. Ti felnőttek vagytok, meg tudjátok oldani az életeteket, szóval itt a gyerek az első. Nagyon sok nő gondolja úgy, hogy ha szül még egyet, akkor az első kapcsolatból származó gyerek majd megszűnik létezni. Hát a nagy l0f@ßt. Az a gyerek semmiben nem szenvedhet hiányt azért, mert neked 25 évesen egy 38 éves elváltra viszket, érted? Vagyis még ha bele is megy a dologba, akkor se akard a gyerektartást csökkentetni vagy elszakítani a gyerektől, mert ez nagyon tetű dolog lenne.

2. Ha nem adja be a derekát, akkor keress egy fiatalabb, gyerektelen pasit, velük egyszerűbb.

2017. dec. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!